O posibila prezenta a lui Mircea Bornescu printre tricolorii care vor da piept cu Olanda si cu Luxemburg pare mai degraba o utopie pentru patronul Craiovei. Adrian Mititelu a lasat sa se inteleaga ca nu lipsa valorii i-ar opri pe olteni sa fie convocati la prima reprezentativa. Mititelu spera ca juvetii sa nu aiba parte de acelasi tratament la nationala precum Craioveanu.

Dupa ultimele doua runde, in care au reusit sa plece neinvinsi din intilnirile cu rivalele Rapid si Dinamo, oltenii au incercat la unison sa atraga privirile selectionerului si in Banie. In acest sens, in mod direct sau voalat, toata lumea l-a propus lui Piturca pe Mircea Bornescu. Totusi, chiar daca e de pa- rere ca sint citiva jucatori din lotul Stiintei care ar merita sa joace la nationala inca de acum, Adrian Mititelu nu crede ca acest lucru se va materializa prea curind: "Eu zic ca exista doi-trei fotbalisti destul de valorosi, care ar merita sa fie selectionati, dar daca parerea mea nu apartine si celor care conteaza, tot degeaba".

Mititelu isi motiveaza opinia spunind ca nu lipsa valorii este cea care ar cauza absenta alb-albastrilor de la lot, ci faptul ca acestia nu sint suficient de bine reprezentati prin cercurile care dicteaza in Capitala. "Nu e vorba ca nu au valoare. Ce sa faca si ei, daca nu au impresari care sa le reprezinte interesele pe la Bucuresti. Eu ii reprezint si cind au nevoie de ceva vin la mine si rezolvam imediat", a spus presedintele oltean, care a adaugat: "Intrebati-l pe domnul Piturca daca Bornescu e bun de nationala. Daca e sa ma uit la ce s-a intimplat cu Craioveanu, Craiova nu prea poate avea jucatori la nationala. Desi era golgeterul Romaniei, selectionerul de atunci (n.r. Anghel Iordanescu) l-a preferat pe Ivan, un jucator despre care nu s-a mai auzit nimic".

MIRCEA BORNESCU: "M-as bucura enorm sa fiu convocat, dar nu vreau sa comentez acest subiect. Sa asteptam sa fiu chemat oficial

DECIZIE. Va investi in Tineretului

Desi spunea ca va investi in modernizarea stadionului Ion Oblemenco, Adrian Mititelu s-a razgindit si are alta varianta pentru ca Stiinta sa poata evolua pe o arena moderna: "Vreau sa fac din stadionul Tineretului o arena de 20.000 de locuri. Este o investitie de 30-35 de milioane de euro, care se va realiza in maximum sapte ani si din care va rezulta un stadion din categoria a doua de Champions League. Voi face o propunere Consiliului Judetean si sper sa primesc acordul".

PARERE. "Cel mai smecher oltean"

Adrian Mititelu are numai cuvinte de lauda vizavi de presedintele Gloriei, Jean Padureanu. "Este unul dintre cei mai smecheri olteni care au existat in fotbalul romanesc. Intr-un oras ca Bistrita, unde nu s-a auzit de fotbal, a reusit sa faca o echipa care se afla constant in primele zece si care vinde si jucatori la alte cluburi. Numai un oltean putea sa faca lucrul acesta", a spus, ieri, presedintele Universitatii despre omologul sau ardelean.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.