"Am intalnit o formatie care se lupta si este foarte agresiva. Sunt foarte fericit ca am invins", a spus antrenorul roman dupa ce formatia sa, Galatasaray, a invins cu 1-0, pe teren propriu, echipa Besiktas

Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a invins cu scorul de 1-0, pe teren propriu, echipa Besiktas, unicul gol al meciului fiind marcat de catre Hakan Sukur, in minutul 53.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Am jucat impotriva unei echipe care este intr-o buna forma si invinge in aproape toate meciurile pe care le disputa. Am intalnit o formatie care se lupta si este foarte agresiva. Sunt foarte fericit ca am invins", a spus Hagi, care si-a laudat elevii pentru prestatia avuta. "Au jucat extraordinar, au alergat si au avut rabdare. Besiktas intentiona sa faca un presing puternic in apropierea portii noastre. Noi am scapat de acest presing si am jucat asa cum doream", a adaugat tehnicianul roman.

Antrenorul lui Besiktas, Riza Calimbay, a declarat ca formatia pregatita de Hagi a meritat sa invinga deoarece a evoluat foarte bine. "Noi ne-am revenit putin dupa ce am primit gol, dar nu am reusit sa egalam. Mai avem de disputat 12 meciuri si toate vor fi pentru noi ca niste finale", a afirmat Calimbay. Potrivit site-ului ajansspor.com, presedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, a spus ca echipa antrenata de Hagi a avut o evolutie foarte buna.

"A fost, poate, cel mai frumos meci al sezonului. Desi am ramas cu un jucator mai putin, am jucat frumos", a adaugat Canaydin. Victoria echipei pregatite de Gica Hagi a fost elogiata de intreaga presa din Turcia. "Hagi, regele derbiurilor", a titrat cotidianul Turkiye. "Echipa galben-rosie si-a continuat succesele din derbiurile acestui sezon printr-o victorie in meciul cu Besiktas", noteaza Turkiye, care aminteste ca Galatasaray a obtinut un rezultat de egalitate in meciul tur cu Besiktas si o victorie, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Fenerbahce.

"Asa iti sta bine! 1-0", a titrat cotidianul Fanatik. "Pe teren s-au aflat doua echipe cu mentalitati diferite. Galatasaray a fost partea curajoasa si care si-a dorit sa joace fotbal, in timp ce Besiktas s-a temut de adversara sa si a vrut doar sa strice jocul", a scris Fanatik. "Leul a zgariat", a titrat cotidianul Aksam, in timp ce Milliyet noteaza ca formatia antrenata de Hagi a avut o evolutie mai buna decat Besiktas. In alta ordine de idei, doua partide disputate de Besiktas in sezonul trecut, in perioada cand formatia era antrenata de catre Mircea Lucescu, sunt cercetate de o comisie a Parlamentului turc in cadrul unei anchete privind presupuse aranjamente in campionatul din Turcia.

Potrivit cotidianului Hurriyet, Comisia de Cercetare din cadrul parlamentului turc va analiza 15 partide disputate, in perioada 2000-2004, in prima si a treia liga din Turcia. Partidele formatiei din Istanbul care sunt suspectate de aranjamente sunt Besiktas - Akcaabat Sebatspor, scor 0-2, si Caykur Rizespor - Besiktas, scor 1-0.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.