Antrenorul -jucator al lui FC Arges nu se teme de eventualul debut al brazilianului Elton de la Steaua chiar in meciul cu echipa sa.

"Si ce daca va debuta brazilianul acela micut? Eu ma bucur atunci cind vad un jucator mai mic decit mine. Bine ca nu joaca Dica� De el ne era teama, nu de Elton", a spus fostul jucator al FC Steaua intr-o conferinta de presa.

Dupa meciul cu FC Vaslui, membrii galeriei i-au reprosat mijlocasului Daniel Rednic evolutia slaba a unor jucatori si rezultatul de egalitate. "Rednic ne-a injurat si ne-a vorbit foarte urit, motiv pentru care de acum inainte, la toate meciurile, ne vom manifesta fatis contra lui", a afirmat unul dintre sefii galeriei pitestene. Dorinel Munteanu a declarat ca nu stie nimic despre acest conflict. "Ma voi interesa si, daca intr-adevar asa este, Rednic va avea probleme cu mine. Eu unul insa nu cred acest lucru", a mentionat Munteanu.

Dupa meciul cu Steaua, care se va disputa simbata, de la ora 20.45, la Craiova, lotul echipei FC Arges va pleca la Sinaia pentru cinci zile de cantonament, profitind de pauza prilejuita de meciul echipei nationale cu Olanda.

Internat de aproape o luna la Spitalul Militar din Bucuresti, fostul international Nicolae Dobrin va fi externat in cursul zilei de miercuri. "Mi-au fost scoase firele de la operatie, iar acum ma pregatesc sa-mi scoata ultima sonda de la plaminul drept. De-abia astept sa revin acasa", a spus el.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.