Dupa Rapid, trupa lui Rednic este a doua victima a Universitatii Craiova.

La adapostul unui avans de 14 puncte in virful clasamentului, evolutiile oscilante ale lui Dinamo ii ingrijoreaza pe "ciini" doar la cote de avarie. "Astia sint atacantii mei. Altii n-am si nici nu am de unde sa iau. Am fi meritat mai mult, dar mingea n-a vrut sa intre in poarta. Trecem printr-o perioada mai grea, nu este doar vina atacantilor, pentru ca nu reusim sa marcam", a declarat antrenorul Mircea Rednic in urma remizei albe inregistrate duminica in fata Universitatii Craiova. Spre deosebire de jocul cistigat la limita in fata Jiului Petrosani, "ciinii" au punctat la capitolul spectaculozitate, insa eficienta s-a dovedit a fi invers proportionala. "Sint suparat pentru rezultat, pentru joc nu am de ce sa fiu, deoarece echipa a jucat foarte bine. Cu Jiul nu am jucat bine, dar am cistigat. Craiova e o echipa echilibrata, cu doi jucatori in atac, Njock si Wobay, care au pus reale probleme. Puteam chiar sa pierdem", considera Mircea Rednic.

Mititelu se bate cu granzii

De partea cealalta, optimismul patronului Adrian Mititelu, probat cu succes si in urma remizei similare contra Rapidului, s-a adeverit si de aceasta data.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.