Dupa ultimele declaratii ale lui Mihai Stoica, este din ce in ce mai evident faptul ca managerul general vrea sa se disocieze de Cosmin Olaroiu. Meme incearca, astfel, sa ramina in gratiile patronului Gigi Becali, care l-a criticat pe antrenor . Oficialul stelist l-a criticat dur pe Gigel Coman, unul dintre copiii de suflet ai lui Oli.

Dupa eliminarea Stelei din Cupa UEFA s-a vorbit insistent de o posibila inlocuire a lui Olaroiu cu Hagi. Doar ca lucrurile nu s-au oprit aici, vehiculindu-se ideea ca nasul lui Gigi Becali va veni in Ghencea insotit si de cumnatul sau, Gica Popescu, pe post de presedinte.

Din acest moment, Meme a realizat pericolul, fiind constient ca o debarcare a antrenorului ar insemna si o posibila plecare a sa de la Steaua si l-a aparat cu indirjire pe Oli. Doar ca rezultatele au fost la fel de slabe, astfel ca, la finalul meciului cu Farul, justificarile celor doi au fost diametral opuse. Tehnicianul vorbea la conferinta de presa de blestemele abatute inspre Ghencea, in timp ce Stoica dadea vina pe fotbalisti.

In special pe un jucator: Gigel Coman. Intimplator sau nu, acesta a venit la Steaua la insistentele lui Olaroiu, fiind recunoscut ca unul dintre copiii de suflet ai antrenorului. "Le-am spus pe un ton foarte dur, inainte de meci, ca cine va comite acte de indisciplina va plati foarte scump, iar Coman face exact invers. Nu stiu daca va parasi echipa, dar, oricum, va plati scump", si-a continuat Stoica acuzele la adresa lui Coman, la o zi dupa meci.

Mai mult, el i-a luat apararea lui Sorin Paraschiv, jucatorul sau preferat, justificind refuzul acestuia de a da mina cu Olaroiu in momentul in care a fost scos de pe teren prin faptul ca era suparat pe jocul echipei. Managerul ros-albastrilor nu s-a ferit, chiar, sa critice si jocul echipei in ansamblu: "Steaua nu joaca ceea ce ar trebui, insuficient pentru ce vrem noi si pentru blazonul nostru. Suporterii stelisti s-au cam saturat de explicatii. Am marcat un singur gol, nu mai putem gasi scuze. Avem probleme grave si trebuie sa le remediem in cel mai scurt timp posibil".

El a lasat sa se inteleaga ca un nou esec i-ar putea fi fatal lui Olaroiu, pentru ca ar indeparta si mai mult Steaua de locul doi. "Urmeaza meciul cu FC Arges, o echipa care isi joaca ultima sansa, iar, daca nu cistigam, ne indepartam cu pasi uriasi de obiectiv", a sunat ultimatumul lui Meme.

JUCATORII STELEI SINT IMPARTITI IN MAI MULTE TABERE, IN FUNCTIE DE PROTECTORUL FIECARUIA

Vestiar rupt

Dupa ce managerul Stelei a criticat jocul echipei, pronuntind chiar si numele lui Gigel Coman, pe care l-a acuzat deschis ca nu i-a respectat rugamintile, vestiarul ros-albastrilor s-a impartit in doua. Pe de o parte sint fotbalistii adusi la cererea expresa a lui Olaroiu, care il sustin neconditionat pe antrenor: Gigel Coman, Ovidiu Petre, Vali Badea, Petre Marin si Stelian Stancu.

De cealalta parte, sint jucatorii mai apropiati de Mihai Stoica: Sorin Ghionea, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Victoras Iacob sau Gabi Bostina, unii dintre ei fiind nemultumiti de tratamentul preferential al lui Cosmin Olaroiu. Balanta se inclina atunci cind intra in discutie juca torii sustinuti de Gigi Becali, in frunte cu Mirel Radoi.

Capitanul ros-albastrilor si-a exprimat, in mai multe rinduri, nemultumirea fata de antrenamentele lui Olaroiu, pe care le considera prea dure si riguroase, dar si fata de stilul de joc, mult prea tacticizat si lipsit de inovatie, imprimat de tehnician. O dovada in acest sens este si faptul ca Radoi i s-a plins lui Gigi Becali ca nu poate juca la randament maxim in linia de mijloc, in sistemul de joc al lui Oli, el fiind retras imediat de tehnician in aparare.

Si-au vorbit abia ieri

Desi se stie ca cei doi sint foarte apropiati si in afara gazonului, Mihai Stoica a recunoscut ca nu a vorbit cu antrenorul la o zi dupa meciul de la Constanta, acesta avind telefonul inchis. "Am incercat sa-l sun, dar avea telefonul inchis. Probabil si el resimte ca presiunea este imensa, pentru ca si eu am preferat sa fiu departe de echipa pentru o zi", a justificat Meme lipsa de dialog cu Oli.

Ieri, insa, managerul Stelei a asistat la antrenamentul de dupa-amiaza, inaintea caruia s-a conversat citeva minute cu Cosmin Olaroiu. Dialogul a parut unul amical, in ciuda tensiunilor aparute in ultimele doua zile.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.