Managerul general al ros-albastrilor a recunoscut criza din Ghencea. Aseara, Gigi Becali l-a demis pe preparatorul fizic Hipolitti
Locul patru din clasament, pe care a cazut Steaua dupa remiza de la Constanta, a tensionat atmosfera in sanul clubului. Managerul general Mihai Stoica a declarat intr-o emisiune difuzata pe postul Telesport ca echipa traverseaza probleme destul de mari.

"Steaua nu joaca asa cum ar trebui, iar suporterii nostri s-au saturat de explicatii. Este o problema destul de mare acum", a concluzionat Meme, care a promis sanctiuni exemplare pentru Gigel Coman. "A lovit un adversar si chiar daca nu au vazut arbitrii, am vazut noi si este suficient. Va plati scump pentru ce a facut. Daca in meciurile de pana acum am dat vina pe altii, acum trebuie sa cautam vinovatii la noi", a precizat oficialul stelist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.