Inter a cistigat cu 2-1 derby-ul cu AC Milan, echipa lui Mancini confirmindu-si inca o data suprematia in Serie A. Ronaldo a deschis scorul, insa gazdele au revenit prin reusitele lui Cruz si Ibrahimovici . Paolo Maldini a bifat meciul cu numarul 600 pentru Milan.

Dupa ratarile exasperante din meciul cu Celtic de miercuri, antrenorul Carlo Ancelotti nu l-a luat pe Inzaghi nici macar pe banca la derby-ul cu concitadina Inter. Tehnicianul lui AC Milan a mizat bine pe Ronaldo, iar brazilianul i-a rasplatit, din nou, increderea lui Ancelotti.

Golul reusit de atacantul brazilian impotriva fostei sale echipe nu face decit sa adinceasca si mai tare regretul patronului interist, Massimo Moratti, care si-a dorit foarte mult sa-l readuca pe Ronaldo. Iar fanii lui Inter au un motiv in plus sa-l urasca dupa tradarea din 2002, cind a plecat la Real Madrid.

Chiar fara cei doi mijlocasi titulari in centru liniei mediane, Vieira si Cambiasso, ambii accidentati, si cu Adriano neconvocat din cauza deselor escapade, echipa lui Mancini a inceput mai bine, avind citeva ocazii sa deschida scorul. In minutul 18, nerazzurrii il pierd insa pe Fabio Grosso, campionul mondial acuzind probleme musculare. Milan echilibreaza partida si Ronaldo reuseste sa deschida scorul in minutul 40.

Cu un minut inainte de pauza s-a accidentat si Dacourt, francezul fiind obligat sa ramina la cabine, in locul lui Mancini trimitindu-l pe Samuel. Dupa pauza, Mancini muta inspirat, argentinianul Cruz fiind trimis in locul cona- tionalului sau Crespo. Argentinianul inscrie la prima atingere de balon, dupa o faza a lui Ibrahimovici.

Suedezul avea sa inscrie si el in minutul 75, Cruz intorcindu-i lui Ibrahimovici serviciul de la primul gol. Meciul avea sa se termine cu 2-1, Inter reusind dubla in acest sezon in fata lui Milan.

PALERMO - FIORENTINA 1-1. Mutu, la cota 13

Atacantul roman este de neoprit, Adrian Mutu fiind printre cei mai buni jucatori ai Fiorentinei in meciul din deplasare, cu Palermo. Mutu a deschis scorul in minutul 33, cu un sut de la limita careului mare, ajungind la cota 13 in acest sezon. Sicilienii au protestat vehement la gol, acuzind faptul ca arbitrul nu a oprit jocul, desi mijlocasul Guana era la pamint, acuzind o accidentare.

Antrenorul lui Palermo, Francesco Guidolin a fost trimis in tribuna, pentru proteste, dar si pentru conflictul verbal avut cu Cesare Prandelli. Chiar si cu un om mai putin pe teren, Zaccardo fiind si el eliminat, Palermo a reusit egalarea prin Cavani, in minutul 71.

OLANDA. Lancierii urca pe podium

Cu Ogararu titular, Ajax Amsterdam s-a impus pe terenul lui Twente Enschede cu 4-1. Gazdele au preluat conducerea in minutul zece prin N'Kufo, insa lancierii au avut puterea sa revina pina la pauza, gruparea antrenata de Henk ten Cate inscriind de trei ori. Huntelaar a dat o dubla, Babel inscriind si el o data, iar Victor Piturca are de ce sa se teama in perspectiva intilnirii cu Olanda. Huntelaar a mai lovit o data si in repriza secunda, victoria urcind-o pe Ajax pe locul al treilea, lancierii avind acelasi numar de puncte cu Alkmaar (0-0 cu Feyenoord), echipa de pe locul doi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.