Sport Total: Este grava accidentarea?

Dorinel Munteanu: Inca nu stiu cit voi sta, miine (n.r. - astazi), voi afla cit este de grava. Problema este ca ne asteapta o serie de jocuri foarte dificila si voiam sa fiu alaturi de elevii mei in teren.

Sinteti multumit de jocul echipei dumneavoastra?

Da. Am ratat foarte mult in acest meci, meritam victoria, dar nu am reusit sa cistigam. Cu siguranta, vom da mai multe amenzi unora dintre jucatori. Am avut 13-14 ocazii de gol, iar oaspetii au avut numai una si au reusit sa marcheze. Dar asa este in fotbal, nu tot timpul invinge cine merita.

Arbitrajul cum il comentati?

Ne-a dezavantajat. In prima repriza trebuia sa ne acorde un penalty, dar centralul nu a vrut sa vada. Trandu, care este un "prieten" mai vechi, nu este la prima greseala pe care o face in defavoarea mea. Nu vreau sa dau vina pe arbitraj, dar a influentat putin rezultatul final.

Simbata veti intilni Steaua...

Vom juca impotriva campioanei, o echipa foarte buna, dar care nu trece printr-o perioada fasta. Sper sa reusim un rezultat mare. Avem nevoie de victorie, pentru a continua lupta pentru evitarea retrogradarii. Ne as- teapta patru meciuri foarte dificile si sper sa trecem cu bine peste ele.

11 fix

Avind de infruntat un Vaslui pe cai mari, care venea dupa victoria cu Steaua, Dorinel si-a pus inca de la inceput artileria pe terenul moldav, el asumindu-si rolul de principal furnizor de proiectile. Si asediul a inceput inca din start.

Cu patru focuri de tun directionate spre fortareata plaiesilor, pitestenii cautau cu disperare prima victorie dupa cinci partide. Singurul impediment: Haisan. Portarul vasluienilor nu a tinut cont ca centreaza Nastasie, paseaza Dorinel, da Mitrovic cu capul sau suteaza Tanasa.

El a stiut un singur lucru: sa nu ia gol. Si i-a iesit de minune, fiind eroul oaspetilor. Nu a putut face nimic la lovitura de cap a lui Tames (43), din patru metri, dar dupa pauza s-a dovedit acelasi zid de netrecut. Gelos pe omologul sau, Hotoboc, a vrut si el, cu orice pret, sa apara la televizor, facindu-i cadou un gol lui Temwanjera (46).

Asediul a continuat, dar mult mai haotic decit la inceput, baietii lui Dorinel intrind in criza de timp. Pe final, ei si-au pierdut de tot busola, veteranul parasind gazonul "rupt", sub privirile taioase ale selectionerului. Fara busola, pitestenilor nu le-a ramas decit un ceas, care indica, cu tot mai multa precizie, ora 11:00. A matineului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.