Sud-americanul din poarta Stelei a gresit la golul Farului. Brazilianul Andrey incepe sa semene, cu fiecare meci jucat, cu Carlos, portarul plecat pe usa din dos de la Steaua. Adus cu mare tam-tam, asemenea predecesorului sau, sud-americanul a primit gol in fiecare meci in care a aparat poarta ros-albastrilor.

Goalkeeper-ul a debutat in tricoul Stelei in meciul de Cupa cu Otelul, incasind trei goluri. Au urmat partidele cu Vasluiul si Farul, in care Andrey nu a reusit sa impresioneze, mai mult el transmitind si o stare de nesiguranta apararii, din cauza lipsei de hotarire in momentele cruciale, in care a primit golurile.

Toate acestea l-au adus pe brazilian in vizorul suporterilor stelisti, care au scandat la Constanta: "Andrey, Carlos 2".

OLAROIU SI MM STOICA S-AU CONTRAT DUPA PARTIDA DE LA CONSTANTA. Cearta!

La finalul meciului de la Constanta, Olaroiu si Meme Stoica au gasit alte explicatii pentru parcursul slab al echipei. "A fost un meci pe care l-am controlat din primul pina in ultimul minut", a spus cu naduf Oli, la finalul meciului. In contradictie cu declaratiile tehnicianului, Meme a pus tunurile pe jucatori: "Ce am jucat astazi e prea putin pentru pretentiile Stelei. Ma opresc aici, pentru ca nu-mi sta in caracter sa-mi acuz jucatorii, dar vor fi discutii serioase dupa acest meci".

Aceasta declaratie a oficialului stelist nu a fost pe placul lui Oli, care i-a imputat ca nu este cazul sa puna o presiune suplimentara pe fotbalisti. Cum Stoica era principalul sustinator al lui Oli, se pare ca zilele antrenorului sint numarate, dupa pierderea suportului oficialului.

SOLUTII. Rezervele, incisive

La primul sau meci pentru echipa campioana in 2007, Razvan Ochirosii (dreapta), intrat in minutul 83 al partidei cu Farul Constanta, a avut doua incursiuni excelente pe flancul sting al atacului stelist. La una dintre ele, balonul centrat de el in fata portii a fost reluat de Vasilica Cristocea in plasa laterala a portii lui Vlas.

Nici Croitoru, intrat doua minute mai tirziu, nu a facut figuratie, el avind o ocazie mare de a marca in minutul 90, atunci cind a reluat din vole o pasa a lui Vali Badea.

GEST Golul, dedicat lui Dica

Marcatorul golului Stelei, Vali Badea, i-a dedicat reusita colegului sau, Nicolae Dica, decarul ros-albastru inmormintindu-si simbata tatal. Badea a ridicat imediat mina dreapta in sus, aratind spre banderola neagra pe care stelistii au purtat-o in semn de respect pentru decesul din familia Dica.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.