Desi Dinamo a reusit doar o remiza alba pe teren propriu cu Craiova, alb-rosiii, de la actionari pina la antrenor, se declara incintati de jocul pe care l-au facut contra oltenilor. Forma lui Danciulescu ramine singura problema de remediat.

Partida cu Universitatea nu a insemnat revenirea mult asteptata de dinamovisti. Cel putin nu in planul rezultatului, pentru ca, in ceea ce priveste jocul echipei, toata lumea s-a declarat multumita. "Meritam mai mult de la acest meci. Am jucat bine, a fost o partida echilibrata, dar chiar cred ca meritam sa ne impunem. Ne-am revenit ca joc, rezultatul nu ne multumeste, dar trebuie sa continuam sa evoluam la fel ca azi", a spus Mircea Rednic.

Antrenorul a invocat si ghinionul, dar spune ca jocul a inceput sa mearga, ceea ce e cel mai important: "Uitati-va ca Dinamo joaca! Mi-a placut atitudinea jucatorilor". Si actionarii au fost multumiti. "Usor-usor, ne intram in ritm. Echipa n-a jucat rau, pacat ca n-am dat gol. Nu-mi place sa pierd, nici sa fac egal, dar acum ne construim o trupa pentru Champions League, sa vedem pe cine contam", a afirmat Cristi Borcea.

"Nu e nici o criza. Mi-a placut cum a jucat echipa. Trebuie sa mai lucreze domnul Rednic cu atacul, in rest, e bine. Dinamo n-a jucat rau, pacat ca n-am dat gol", a declarat si Vasile Turcu. Alb-rosiii si-au reafirmat sprijinul si pentru Danciulescu. "Eu am incredere in el. Il introduc in continuare pe teren si sper ca va trece peste pasa proasta", a zis Rednic, completat de Cristi Borcea: "Niculescu si Danciulescu ramin de baza".

Laude pentru olteni

Evolutia Craiovei in Stefan cel Mare a stirnit laudele dinamovistilor. "Si-au creat ocazii, au jucat foarte bine, ne-au pus multe probleme. Au fost excelenti pe contraatac", a spus Mircea Rednic. Vasile Turcu a afirmat ca este o echipa de viitor, cu un antrenor de valoare, iar Cristi Borcea i-a apreciat si el pe olteni. Cel mai laudat dintre alb-albastri a fost portarul Bornescu. "A fost formidabil!", a caracterizat Turcu evolutia goalkeeper-ului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.