Comisia de Apel va analiza, luni, recursul jucatorului echipei Steaua, Cyril Thereau, privind suspendarea pentru doua etape primita pentru cartonasul rosu din meciul cu FC Vaslui.

De asemenea, Thereau a primit si o amenda de 2.000 de lei.

"In acceptiunea Comisiei, decizia e corecta, dar in opinia noastra este si neregulamentara si netemeinica si nedreapta. Vom face apel. Traim in continuare cu speranta ca se va face dreptate, pentru ca jucatorul nu a lovit. Singurul om de pe acest pamint care a vazut lovirea, a fost arbitrul de rezerva", a spus Argaseala.

Valeriu Argaseala considera ca membrii Comisiei s-au bazat, in luarea deciziei, numai pe declaratiile arbitrului de rezerva, Silviu Bogdan. "Comisia s-a bazat numai pe declaratiile lui, desi noi am adus dovezi. Au fost puse imaginile, l-au pus si pe arbitru sa povesteasca ce s-a intimplat si nu avea nici o legatura ce povestea el cu imaginile. Raportul oficial e cel al arbitrului si i-au dat crezare lui", a completat Argaseala.

Intrebat daca Rapid e avantajata la Comisii, Argaseala a raspuns: "Nu stiu, stiu doar ca Steaua e judecata nedrept".

Cyril Thereau a primit direct cartonasul rosu, in minutul 10 al partidei cu FC Vaslui, scor 0-1, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. Centralul Sebastian Coltescu l-a eliminat pe stelist dupa ce a fost atentionat de arbitrul de rezerva Silviu Bogdan ca atacantul l-a calcat pe cap pe mijlocasul Mihai Dobos, intr-un moment in care jocul era oprit pentru executarea unei lovituri libere. Thereau a parasit terenul fara a protesta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.