Cosmin Barcauan spune ca ii prieste campionatul Greciei, unde joaca titular meci de meci. Fundasul imprumutat de Sahtior la PAOK a marturisit ca, din vara, va semna un contract cu formatia din Salonic, pentru ca fotbalul grec i se potriveste de minune. Jucatorul crede ca are sanse mici sa mai imbrace tricoul nationalei, dar spune ca ar veni si pe jos daca ar fi convocat.

Sport Total: Cum te simti la PAOK?

Cosmin Barcauan: Este foarte bine aici. M-am acomodat foarte repede, pentru ca antrenorul si colegii m-au primit excelent. In plus, in Grecia e cald si frumos. N-are cum sa nu-ti placa (ride).

Cum ti se pare fotbalul din campionatul Greciei fata de ceea ce ai jucat in Ucraina?

E un fotbal foarte puternic. Din pacate, anul acesta lupta pentru titlu este deja istorie. Ca si in Romania, echipa de pe primul loc a luat avans mare, asa ca celelalte formatii se mai lupta doar pentru Cupa UEFA. Ca si noi, de altfel.

Esti imprumutat de Sahtior pina in vara. Te intorci in Ucraina sau ramii la greci?

Eu vreau sa ramin la PAOK. Mi-am cistigat locul de titular in echipa si joc meci de meci. Sint multumit si de conditiile de aici, asa ca nu vad nici un motiv pentru care sa plec.

Clubul din Salonic ti-a facut deja o oferta?

Cei din conducere mi-au spus ca vor sa ma cumpere, dar abia din vara mi se va face o oferta concreta. Pina atunci, trag tare, ca sa am sanse reale sa semnez un contract. Cred ca e mai bine pentru mine. Simt ca mi se potrivese ca o manusa acest campionat.

Mai speri ca vei fi convocat la echipa nationala?

Cei de la nationala m-au uitat, ca sint batrin (ride). Nu, acum glumesc. Nu m-a cautat nimeni, dar sigur ca sper si la nationala, ca fiecare fotbalist. Daca m-ar chema, as veni si pe jos. Eu cred, insa, ca este mai greu, pentru ca e concurenta mare.

Cum vezi meciul cu Olanda?

Va fi foarte greu, dar toata lumea are sperante mari. Important este ca baietii sa fie concentrati si sa trateze meciul cu seriozitate. RomSuflet alb-rosu

Cosmin Barcauan a marturisit ca nu urmareste partidele din campionatul romanesc, dar ca se intereseaza permanent de evolutia lui Dinamo. "Sper sa ia titlul. Oricum, sezonul acesta nu au cum sa rateze trofeul. Eu am ramas dinamovist in suflet. Nu pot sa nu le tin pumnii", a spus fundasul lui PAOK Salonic.

Ex-dinamovistul spune ca pastreaza legatura cu fostii sai coechipieri, pe care ii suna si ii incurajeaza inaintea meciurilor importante.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.