Gruparea din Stefan cel Mare si-a reconfirmat, pentru a n-a oara, traditia sa bogata in rasturnari spectaculoase de situatie in privinta transferurilor. Concret, ieri dimineata, dupa o ultima runda de discutii purtata la sediul clubului, conducerea dinamovista a decis sa renunte la achizitionarea mijlocasului angolez Mateus Galiano da Costa! "Am hotarat sa nu riscam! Mateus este un jucator valoros, insa dupa ultimele analize am decis, repet, sa nu riscam. Jucatorul se va intoarce in aceasta seara (n.r. ieri) in Portugalia", a declarat managerul sportiv, Florin Raducioiu.

Dupa cum se stie, la vizita medicala efectuata dupa sosirea la Bucuresti, Mateus a fost depistat cu virusul hepatic de tip B, care nu este activ. Directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, anuntase initial ca angolezul a fost transferat, pentru ca apoi sa revina, spunand ca intelegerea a cazut deoarece fotbalistul este bolnav de hepatita. Pe de alta parte, antrenorul Mircea Rednic declarase ca Mateus este purtatorul virusului hepatic de tip B, care insa este inactiv, si ca are avizul medicilor pentru a face performanta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.