Fosta mare sportiva a atletismului romanesc a ramas siderata in fata bilantului dezastruos inregistrat de sportivii nostri la recent incheiatele Campionate Europene in sala

Presedintele Fundatiei Atletismului Romanesc, Iolanda Balas, este de parere ca reculul atletismului romanesc a aparut si ca urmare a luptelor surde existente intre actualii sefi ai federatiei.

Fara nicio medalie. Acesta este "palmaresul" Romaniei dupa competitia gazduita de Birmingham. Ex-campioana Iolanda Balas nu-si poate imagina cum sportivii tricolori nu au izbutit nicio performanta, in conditiile in care atletismul romanesc a fost mereu o valoare in lume. "De cand ma stiu am luptat doar pentru locul unu. Nu pot fi multumita cu un loc patru. Este o durere mare pentru mine. Cand am vazut ca pleaca o armata de sportivi si oficiali am sperat ca vor veni macar cu o clasare pe podium", ne-a spus Balas.

"E nevoie de Doina Melinte"

Medaliata la majoritatea competitiilor de anvergura, ex-sportiva este convinsa ca nu se anunta deloc vremuri bune, iar problemele si conflictele de la varful federatiei ne vor indeparta si mai mult de performanta. De altfel, inceputul acestui an a insemnat o lupta continua intre presedintele FRA, Ilie Floroiu, si majoritatea celor care il inconjoara la federatie.

"Cei care l-au contestat pe Ilie Floroiu isi pregatesc terenul. Fostul secretar general Traian Badea si actualul director tehnic, Titi Mihail, am auzit ca-si fac deja aranjamentele. Ne vom duce la vale in conditiile astea. Este nevoie de o echipa tanara care sa vrea sa faca treaba, nu de oameni artagosi si pusi mereu pe scandaluri. E nevoie de Doina Melinte", a adaugat Iolanda Balas, care este convinsa ca lipsa performantei va insemna si lipsa banilor, sponsorii nemaidorind sa se implice acolo unde rezultatele lipsesc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.