Antrenorul stelist a declarat dupa meciul cu Otelul Galati (8-7 dupa executarea loviturilor de departajare, 2-2 dupa 90 de minute si 3-3 dupa 120 de minute), din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, ca nu simte nici un fel de presiune asupra sa si ca cei care vorbesc despre el "sunt oameni care nu au facut nimic in viata". Olaroiu se lauda cu performantele din 2006, dar uita ca Steaua n-a castigat nici un meci oficial in acest an.
"Nu este nici o presiune pe mine in acest moment. Atentia este asupra noastra, chiar daca alte echipe joaca mai slab decat noi. Cei care vorbesc sunt oameni care nu au facut nimic in viata, asa ca nu am cum sa simt o presiune asupra mea. Am reusit o calificare in semifinalele Cupei UEFA, am adunat cinci puncte in Liga Campionilor, am castigat campionatul si Supercupa Romaniei si acestea sunt performante pe care cu greu cineva le poate egala. Cand va reusi cineva, atunci voi vedea daca este sau nu presiune asupra mea", a spus Olaroiu.

Acesta a mentionat ca se bucura pentru portarul brazilian Andrey, care a avut "un debut fantastic", dar ca nu este multumit de jocul echipei sale. "Ma bucur ca, in ciuda greselilor, am revenit de fiecare data si am avut puterea, psihic, sa marcam toate penalty-urile. Ma bucur pentru Andrey (foto), care a avut un debut fantastic, in schimb nu sunt multumit de jocul echipei. Nesu a fost schimbat, pentru ca se vedea ca este depasit. A venit dupa sapte luni de absenta si s-a vazut acest lucru", a spus Olaroiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.