Silviu Balace va reveni miine pe Dan Paltinisanu, pentru prima oara dupa ce a semnat cu Dinamo.

Sport Total: Te intorci la Timisoara, de data asta in postura de adversar. Si nu oricum, ci in tricoul lui Dinamo. Cum crezi ca vei fi primit?

Silviu Balace: La un astfel de meci, tot orasul se mobilizeaza impotriva adversarului. De la suporteri pina la conducere si jucatori, toti isi doresc sa bata pe Dinamo. Practic, meciurile cu noi si cu UTA sint speciale pentru Poli. Ma astept la o atmosfera ostila. E si normal. Acum voi juca in tricoul lui Dinamo.

Marian Iancu a spus ca va trimite pe teren echipa de rezerve, in cazul in care Artiom Karamian va fi suspendat pentru aceasta partida.

Eu nu cred asa ceva. Si domnul Iancu vrea sa ne invinga, si nu vad cum Poli ar putea alinia o astfel de formatie. Este exclus!

Va multumiti si cu un rezultat de egalitate?

Nu ar fi bun un egal. Noi mergem la victorie si trebuie sa obtinem un rezultat favorabil. Nu o sa fie usor, insa avem nevoie de toate cele trei puncte.

Ai vreo revansa personala de luat fata de cei de la Timisoara?

E normal. Am stat si eu vreo patru ani acolo, iar cei din galerie au spus ca nu este o pierdere ca am plecat. Mi-as dori mult sa dau gol. Orice jucator se bucura atunci cind inscrie impotriva fostei sale echipe.

Totusi, ai foarte multi prieteni la Timisoara, care nu vor fi chiar de partea ta in partida de miine.

Este adevarat, insa, de cind am venit la Dinamo, am observat ca in Timisoara sint si foarte multi dinamovisti. Nu o sa-mi fie foarte usor, pentru ca sotia mea si copiii sint acolo. Cu toate ca sint oltean, ramin legat de orasul de pe Bega.

4 SEZOANE si jumatate a jucat Silviu Balace in tricoul Politehnicii Timisoara.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.