Daca Steaua nu se califica azi in faza urmatoare a Cupei Romaniei, lucrurile par sa se complice pentru tehnician. Oli are totusi un as in maneca: l-a imprumutat pe Becali cu bani
Formatia din Ghencea joaca azi, la Constanta, un meci de care depinde soarta lui Olaroiu la gruparea ros-albastra. Daca Otelul va elimina Steaua din competitie, e greu de crezut ca Gigi Becali va tolera si pierderea Cupei Romaniei, dupa ce campionatul a fost deja acontat de rivala Dinamo.

Situatia nu este asa de simpla cum pare la prima vedere. Latifundiarul din Pipera ezita sa-l demita pe antrenor. Motivul e simplu: are sa-i dea multi bani! De un an, de cand e in Ghencea, Olaroiu a adus bani de acasa pentru a-si plati colaboratorii: antrenorii secunzi Catalin Necula si Dumitru Bolborea, preparatorul fizic si staff-ul medical. Exista informatii ca si unii dintre jucatori apelau la antrenor cand patronul uita sa faca platile. Banii urmeaza sa fie recuperati de la Gigi Becali, iar suma se pare ca depaseste deja 150.000 de dolari. De asemenea, Poli Timisoara avea o datorie de platit lui Olaroiu de cand acesta antrena gruparea de pe Bega. Cand i-a adus pe Ovidiu Petre si Gigel Coman, antrenorul a renuntat la acea suma, se pare ca este vorba de 300.000 de dolari, pentru a-i aduce pe acei fotbalisti, urmand ca suma sa fie recuperata ulterior de la liderul PNG.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.