"Ar fi ideal, dar imoral”

Dornic de a pune capat speculatiilor cu privire la instalarea ca antrenor a lui Gica Hagi si numirea in postul de presedinte a lui Gica Popescu, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca sosirea celor doi ar fi ideala, dar imorala. "N-am sa fac niciodata masinatiuni din astea comuniste, ca sa fac pe cineva sa plece. Chiar daca ar fi vrut sa plece Olaroiu, nu l-as fi lasat eu. Nu procedez asa, eu spun simplu: pleci si punct.

Ca sa ramana bine stabilit pentru totdeauna: lucruri imorale nu fac. Ca sa-i dau afara pe Olaroiu si Stoica si sa-i aduc pe Hagi si Popescu ar fi imoral. Intr-adevar, ar fi ceva ideal pentru mine, Hagi antrenor, Popescu presedinte, oameni cu experienta internationala, dar nu ar fi moral", a subliniat Becali, care, totusi, admite ca sosirea celor doi fosti mari fotbalisti ar insemna o frumoasa lovitura de imagine. "Tinand cont de faptul ca si Gica Popescu se pricepe foarte bine la fotbal, as putea avea doi antrenori profesionisti, insa, oricat de mult as castiga din aceasta mutare, nu o fac, pentru ca m-ar bate Dumnezeu dupa aia", a adaugat finantatorul Stelei, convins ca "Hagi e un mare antrenor, il respect, tin la el ca nas si ca roman, dar ca sa-l dai afara pe Olaroiu dupa rezultatele pe care le-a avut, e imoral".

"Eu sunt om de cuvant, tin la oameni. Daca mi-l aduci pe cel mai mare antrenor din lume acum si imi mai aduci un om bun, consider ca fac treaba cu cel bun, chiar daca nu e mare antrenor, Dumnezeu cu ala imi ajuta, iar Olaroiu este un om bun si n-o sa-l dau afara niciodata. Voi nu-l cunoasteti, dar Olaroiu are suflet de copil si n-o sa-mi bat joc de el", a mai precizat Becali, surprins de aparitia variantei cu Hagi si Popescu la Steaua. "Nu ma deranjeaza acest zvon. Asa a propus familia mea? Pai daca face familia mea echipa si conduce la Steaua, daca pot ei sa schimbe la Steaua, bravo lor! Nu cred ca familia mea isi permite sa faca asa ceva, niciodata nu si-a permis cineva din familia mea sa faca asemenea speculatii, si ma refer la nepoti, veri, fini, care mi-au respectat angajatii tot timpul", a concchis conducatorul "ros-albastrilor".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.