Sportiva din Constanta si-a intrerupt pregatirea, avind sanse minime sa faca parte din lotul pentru Europenele de la Amsterdam.

Ghinioanele o urmaresc pe tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor. Revenita in sala de antrenamente, dupa o pauza de noua luni, gimnasta a fost nevoita sa-si intrerupa pregatirea din cauza unor probleme de sanatate. Catalina a fost diagnosticata de medicii Spitalului Judetean Constanta cu scarlatina. "Ma simteam un pic rau si imi aparusera bube pe tot corpul, asa ca m-am dus la control. Diagnosticul a fost scarlatina. Chiar ma apucase plinsul. M-am chinuit o luna sa-mi revin, totul decurgea bine si uite ca acum fac iar pauza. Dar sint ambitioasa si stiu ca imediat ce ma voi face bine voi incerca sa recuperez timpul pierdut", a spus Ponor, care urmeaza in prezent un tratament cu antibiotice.

Sala dezinfectata

Pentru ca scarlatina este o boala contagioasa, Sala Tomis din Constanta, acolo unde se antrena gimnasta, a fost inchisa, pentru a fi dezinfectata, in timp ce colegele campioanei olimpice si europene au fost supuse unui control medical. "Presupun ca am luat boala din sala, pentru ca din alta parte nu aveam de unde. Am avut doua antrenamente dupa grupele de copii si cred ca de-aici mi s-a tras. Dar nu acuz pe nimeni. Doctorul mi-a spus ca scarlatina este o boala care se poate lua din aer", a mai spus gimnasta, care este nevoita sa urmeze si un regim alimentar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.