Cel mai interesant meci al sferturilor de finala din competitia KO a fotbalului romanesc se disputa intre Rapid si formatia antrenata de Dorinel Munteanu

In aceasta seara, de la ora 20.45, in direct la Antena 1, Rapid si FC Arges se intalnesc in cel mai interesant meci din sferturile Cupei Romaniei Timisoreana.

Fost jucator la FC Arges, Dani Coman s-a aratat dezamagit de faptul ca va trebui sa evolueze intr-o astfel de partida. "E un meci in care nu-mi face placere sa joc. As fi preferat sa evoluez impotriva oricarei alte formatii, dar nu contra lor.

Ma inteleg bine cu cei de acolo, iar cu multi dintre ei vorbesc zilnic la telefon. In mod sigur, nu o sa petrec daca ii inving. Le transmit mult noroc, dar nu in Cupa, ci in campionat, pentru ca trebuie sa se salveze de la retrogradare", a spus ieri goalkeeperul giulestean, care a rememorat si faza in care a aparat un penalty cu pieptul, tot intr-un meci de Cupa Rapid-Arges. "Imi aduc aminte de penalty-ul lui Schumacher. El a crezut ca ma arunc si a incercat sa dea scarita, dar am ramas in picioare. Cred ca este posibil ca cineva sa mai incerce asa ceva, dar este greu", a precizat Coman.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.