Armeanul spune ca mai are de luat 30.000 de euro. Desi a ales sa paraseasca echipa de sub Grant in favoarea Timisoarei, legaturile dintre Artiom Karamian si Rapid nu s-au incheiat definitiv.
Jucatorul armean ii acuza pe alb-visinii ca nu vor sa-i plateasca o suma de 30.000 de euro pe care o mai are de incasat din contractul sau cu echipa giulesteana. "Rapidul trebuie sa imi dea acesti bani, pentru ca am muncit pentru ei. Probabil, au uitat lucrurile bune pe care le-am facut pentru club si gasesc tot felul de motive ca sa nu imi mai dea banii care mi se cuvin. Spun ca am folosit masina clubului sau alte lucruri, insa eu am bagat benzina si am reparat acea masina din banii mei", a declarat furios jucatorul aflat, in acest moment, la Poli Timisoara.

Karamian spune ca a depus memoriu pentru solutionarea acestei probleme si este decis sa-si obtina, cu orice pret, drepturile financiare: "Am facut memoriu, dar vad ca tot ma amina mereu. Nu e frumos ceea ce fac, pentru ca eu am contribuit la performantele clubului Rapid".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.