Presedintele lui FC National i-a reclamat la FIFA pe sefii fotbalului romanesc si cere interventia Parchetului in cazurile Politehnica Timisoara si Srhoj-Abiodun

Ultimele cazuri judecate de FRF, Zambon contra Iancu - legat de palmaresul Politehnicii Timisoara si FC National contra Srhoj si Abiodun - referitor la statutul celor doi fotbalisti, l-au facut pe Iacob sa declanseze un atac dur la adresa lui Mircea Sandu si a lui Dumitru Dragomir, prin intermediul unui interviu acordat ziarului ZIUA. Mai mult, Iacov a trimis ieri un memoriu catre FIFA in care sustine ca FRF a incalcat grav regulamentele in cele doua cazuri, solutionate saptamana trecuta de catre Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.

Ce reclamati in acest memoriu catre FIFA?

Avem 45 de pagini in care explicam situatia prin care trece atat FC National, cat si eu, o data cu acuzele pe care le-am adus asta-vara lui Dragomir si, apoi, si lui Sandu. Probam cu documente abuzul facut de LPF, prin faptul ca ne-a interzis sa facem transferuri, pentru a-mi forta mana sa vand actiunile pe care le detineam la club. Apoi este conflictul cu Srhoj si Abiodun, intretinut si ajutat de FRF, iar aici primul responsabil este Sandu. El s-a implicat vadit de partea Timisoarei, o data in disputa cu Zambon, pentru palmares, apoi in cazul acestor jucatori. Sandu si-a permis sa comande un audit, pentru ca nu i s-a parut decizia corecta, iar pe audit nu apare nici macar numele avocatului care l-a facut. Este o magarie a lui Sandu.

Practic, cereti o ancheta a FIFA.

Da. FIFA trebuie sa vada cum se incalca regulamentele la FRF, piesa de rezistenta fiind cazul Zambon, in care, in curand, voi fi parte implicata. Federatia va primi o sanctiune drastica si va fi pacat pentru ca vom suferi toti. Nu e posibil ca Sandu sa spuna ca patrimoniul trebuie sa apartina unui oras, nicidecum unei persoane. Sandu traieste in alta lume, nu intelege ca patrimoniul unei companii apartine unei persoane sau unei familii. Sandu incepe sa devina mai vinovat decat Dragomir. Eu, din cate stiu, Dragomir il are la mana pe Sandu, cu anumite hartii... Sunt cateva lucruri cu care il are la mana!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.