Aradenii demonstreaza de la meci la meci ca au valoare. Elevii lui Marius Lacatus par a fi invatat foarte multe de la antrenorul lor, si in meciurile cu echipele tari ale primului esalon stau cel mai bine. Astfel, in tur, in etapa a cincea, in meciul cu Rapid, aradenii au anihilat atacul giulestenilor si i-au invins cu scorul de 1-0, dupa golul inscris de Iulian Stefan in minutul 51.
Patru etape mai tirziu, alb-rosiii primeau acasa pe CFR Cluj. Istoria s-a repetat, apararea si-a facut treaba, si jucatorii antrenati pe atunci de Dorinel Munteanu nu au reusit sa finalizeze nimic. In schimb, fotbalistii lui Marius Lacatus au invins prin reusita lui Danalache din minutul 74. A urmat si meciul cu Steaua din acest retur de campionat, in care aradenii au confirmat ca stiu cu cine se lupta si au incheiat partida cu scor alb, 0-0.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.