Constantenii vor depune astazi un memoriu impotriva arbitrului Sorin Corpodean, care a condus simbata meciul dintre Farul si SC Vaslui. Presedintele marinarilor, Florentin Chiforeanu, il acuza pe Corpodean de viciere de rezultat.
Acesta ii imputa arbitrului neacordarea a trei lovituri de pedeapsa si mai multe faulturi dure nesanctionate. "Nu este normal ce s-a intimplat la meciul cu Vaslui, acest arbitru ne-a dezavantajat flagrant si vrem ca el sa fie suspendat. Avem arbitri foarte slabi, iar daca cineva doreste sa se faca arbitru, nu are nici o sansa, pentru ca acolo exista un cerc inchis unde se intra numai pe pile si relatii", a spus oficialul dobrogenilor.

Presedintele echipei de la malul marii este de acord cu protestul celor de la Urziceni, care cer demisia conducerii CCA: "Nu este posibil ca un arbitru ca Marian Salomir, care a distrus o groaza de partide, sa mai fie delegat la centru. Noi l-am recuzat pe acest individ dupa ce ne-a furat pe unde ne-a prins".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.