Toate cele cinci reprezentante ale handbalului feminin autohton din cupele europene au acces, in acest week-end, in sferturile de finala ale competitiilor continentale, urmand ca maine, la Viena, Oltchim Rm. Valcea, Rulmentul Brasov, HCM Roman, "U" Jolidon Cluj si Tomis Constanta sa fie prezente in urnele EHF.
Campania fulminanta de transferare a majoritatii componentelor de baza ale reprezentativei feminine tricolore de handbal a dat roade la Oltchim Rm. Valcea, echipa pregatita de Gheorghe Tadici reusind sa acceada in sferturile de finala ale Cupei Cupelor, dupa ce a dispus de doua ori de galonata grupare germana 1. FC Nurnberg. Castigatoare si in meciul tur disputat in Germania, cu 29-27, gruparea valceana a invins si in retur, cu 31-26 (13-10), la capatul unei intalniri in care Sala Sporturilor "Traian" s-a dovedit a fi neincapatoare pentru cei peste 2500 de spectatori prezenti in tribune.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.