Cosmin Olaroiu a programat ieri un antrenament pe terenul pe care, cu o seara inainte, Steaua isi luase adio de la Europa, dupa infringerea, scor 0-1, in fata Sevillei. La sedinta de pregatire din Spania, stelistii au fost mai degraba destinsi, semn ca se resemnasera cu ratarea calificarii, dupa meciul tur. Rezervele de joi seara s-au antrenat normal

Degajati si nu foarte afectat i de infringerea suferita cu o seara inainte. Chiar bine dispusi. Asa s-au prezentat fotbalistii Stelei la sedinta de pregatire de pe terenul unde, cu mai putin de 12 ore inainte, se despartisera de fotbalul european, raminind doar cu Liga I si Cupa RomO alta posibila explicatie ar putea fi faptul ca Olaroiu a reusit sa-i faca sa depaseasca acest moment, cerindu-le sa se concentreze pentru urmatorul joc, cel cu UTA, de miine. Aceasta ipoteza este justificata si de dorinta tehnicianului ca echipa sa faca un antrenament in Spania, tocmai pentru a nu rata o zi de pregatire, considerind debutul de campionat foarte important. Olaroiu si-a impartit lotul in doua, titularii din meciul cu Sevilla facind doar o sedinta de recuperare, in vreme ce fotbalis tii care nu au jucat joi seara, sau au facut-o mai putin, s-au antrenat normal.

Nesu, Andrey si ceilalti au fost supusi unui antrenament intens, desfasurat pe parcursul a doua ore, timp in care nu au fost menajati nici o clipa de antrenor, semn ca unii dintre ei au sanse mari sa intre din primul minut in meciul de miine, de la Oradea. Printre ei s-a aflat si Thereau, doar rezerva la Sevilla, dupa ce, in cursul zilei de joi, a acuzat o indigestie puternica, locul sau in echipa fiind luat de Vali Badea. Francezul s-a antrenat cot la cot cu ceilalti colegi, avind sanse mari sa inceapa titular in prima etapa a returului.

In afara sedintei de pregatire, stelistii au preferat sa ramina in hotel, renuntind la plimbarea programata dupa acest antrenament si prega- tindu-se pentru intoarcerea in tara.

Cu capul plecat

Muti. Astfel s-au prezentat in fata presei fotbalistii Stelei, dupa partida de la Sevilla. Daca dupa meciul tur, de la Bucuresti, majoritatea jucatorilor ros-albastri si-au exprimat, prin intermediul presei, amaraciunea infringerii, de aceasta data, oficialii clubului le-au interzis sa mai vorbeasca cu reprezentantii mass-media, care ii asteptau la iesirea de la vestiare. Jucatorii au fost dirijati direct la autocarul pus la dispozitie de spanioli.

Singurul care a scapat vigilentei oficialilor stelisti a fost Sorin Paraschiv: "Nu pot spune ca am iesit cu capul sus de pe teren dupa dubla cu Sevilla, chiar daca este clar ca am jucat mult mai bine decit in partida tur. In meciul de la Bucuresti, Sevilla nu ne-a dat absolut nici o sansa. Este pacat ca nu am mers mai departe. Ne-am obisnuit suporterii cu meciuri tari, dar pentru acest an, totul s-a terminat pentru echipele romanesti", a spus Paraschiv, care, inaintea partidei, declarase ca spera sa iasa cu capul sus de pe teren.

STEAUA-UTA
ABSENTA. Hutan, neconvocat

Din lotul aradenilor nu face parte portarul Sebastian Hutan, care pare sa nu fie, inca, la paremetrii doriti. Locul sau pe banca de rezerve va fi luat de Marius Mirne. Simao, Lucian Todea, Rusu, Anca si juniorii Hora si Melinte sint alti fotbalisti care au ramas pe dinafara lotului.

INTERES. Bataie pe bilete

Ieri, la ora 12:00, cind s-au pus in vinzare cele 9.100 de bilete pentru meciul de la Oradea, la casele de bilete erau deja 1.000 de persoane. Formind cozi de citeva zeci de metri si asezati cite patru-cinci la rind acestia au devenit furiosi in momentul cind au fost anuntati ca nu pot cumpara mai mult de doua tichete.

Stancu e bine

Fundasul ros-albastrilor nu are probleme, dupa ce s-a ciocnit violent cu mijlocasul italian Maresca, la un contact consumat in prima repriza. Stelian Stancu a fost prezent ieri la sedinta de recuperare sustinuta de Steaua pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. El a mai fost victima unui incident similar in urma cu trei saptamini, cind, la un amical cu Lagia Varsovia, a avut aceeasi soarta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.