Mircea Rednic si-a prelungit ieri contractul, urmind sa cistige cu 50.000 de dolari mai mult, dupa ce, toata saptamina, s-a vehiculat ca va pleca la FC Brugges. Antrenorul ramine ciine rosu pentru inca trei ani si jumatate, avind promisi 100.000 de dolari pentru intrarea in Liga.

"Plec de la Dinamo daca e sa cistig campionatul. Daca e sa plec...". Declaratia insinuanta a lui Mircea Rednic, coroborata cu diversele oferte venite pe adresa sa, i-au facut pe sefii din Stefan cel Mare sa se sperie un pic. Astfel, ieri-seara, imediat dupa infringerea in fata Benficai, Cristi Borcea s-a intilnit cu tehnicianul ciinilor.

Dupa o discutie destul de scurta, antrenorul a semnat o prelungire a contractului pe inca un an. Cum el mai avea inca doi ani si jumatate din intelegerea anterioara, inseamna ca el va mai sta in Groapa pentru inca trei sezoane si jumatate. Lui Rednic i-a crescut si salariul, el urmind sa cistige 150.000 de dolari pe an. Inedit este ca prelungirea contractului si marirea remuneratiei s-au petrecut chiar dupa eliminarea din Cupa UEFA.

Ieri, Puriul a confirmat prelungirea contractului spunind ca a dorit, in acest fel, sa puna capat zvonurilor care spuneau ca va pleca din Groapa: "Mi-am prelungit contractul cu Dinamo ca sa pun capat tuturor speculatiilor care spuneau ca plec de la echipa. Faptul ca joi seara au semnat cu noi inca doi jucatori de valoare, francezul Fernandes si angolezul Mateus, demonstreaza faptul ca vreau sa continui in Stefan cel Mare si sa creez aici o echipa de Liga Campionilor, care sa se bata de la egal la egal cu marile formatii ale continentului. Conducerea ma sustine si sper sa facem treaba buna la Dinamo".

Rednic ii lauda

Mircea Rednic s-a declarat incintat de achizitiile pe care le-a reusit echipa sa, pe ultima suta de metri inainte de finalizarea perioadei de transferuri. "I-am adus pentru ca vreau sa creez aici o echipa de Liga Campionilor. Sint doi jucatori foarte buni, pe care ii urmaream de mult, si tocmai de aceea sint foarte fericit ca i-am adus", a spus tehnicianul ciinilor.

N&D a nemultumit

Dragos Savulescu a spus ieri ca una dintre cauzele esecului din dubla cu Benfica a fost lipsa de forma in care se afla cuplul N&D: "Am pierdut in fata unei echipe care a fost mai buna decit noi. Din pacate, virfurile noastre nu au jucat la adevaratul lor potential, iar acest lucru, cumulat cu lipsa partidelor oficiale si neatentia la fazele fixe, a dus la acest rezultat".

El crede ca Rednic trebuie sa aduca un atacant de clasa, care sa creeze concurenta: "Din pacate, plecarea lui Ganea a lasat acest gol, insa, eu cred ca antrenorul va gasi solutia".

Caicedo, inregistrat la Liga

In dimineata zilei de ieri, directorul sportiv al ciinilor, Constantin Danilescu, a fost la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a inregistra contractele ultimelor transferuri facute de trupa lui Mircea Rednic. Pe linga Mateus si Fernandes, oficialul ciinilor a depus si documentele necesare pentru ecuadorianul Darwin Caicedo. Acesta se afla inca in tara sa natala si a anuntat ca va ajunge astazi in Romania.

Matache ramine

Dupa ce a fost transferat la Ceahlaul Piatra-Neamt si SC Vaslui, portarul Florin Matache a ramas in Stefan cel Mare. Fotbalistul este nemultumit ca nu va prinde prima echipa, venirea lui Bogdan Lobont blocindu-i accesul in poarta alb-rosiilor. "Nu s-a vrut ca eu sa plec de la Dinamo, mie nu imi convine sa stau pe banca de rezerve, eu vreau sa joc. Dar acum am inteles ca totul s-a incheiat. Pina in vara nu ma pot transfera la nici o echipa din tara", a declarat goalkeeper-ul dinamovist.

APRECIERE. Rednic ii lauda pe Fernandes si pe Mateus

Mircea Rednic s-a declarat incintat de transferurile pe care le-a reusit echipa sa, pe ultima suta de metri inainte de finalizarea perioadei de transferuri. "I-am adus, pentru ca vreau sa creez aici o echipa de Liga Campionilor. Sint doi jucatori foarte buni, pe care ii urmaream de mult, si tocmai de aceea sint foarte fericit ca i-am adus", a spus tehnicianul ciinilor.

Caicedo, inregistrat la Liga

In dimineata zilei de ieri, directorul sportiv al ciinilor, Constantin Danilescu, a fost la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a inregistra contractele ultimelor transferuri facute de trupa lui Mircea Rednic. Pe linga Mateus si Fernandes, oficialul ciinilor a depus si documentele necesare pentru ecuadorianul Darwin Caicedo. Acesta se afla inca in tara sa natala si a anuntat ca va ajunge astazi in Romania.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.