Patronul rapidistilor a taxat iesirea nervoasa a atacantului, care a criticat modul in care sefii sai isi desfasoara activitatea

Finantatorul alb-visiniilor, George Copos, crede ca presedintele FRF, Mircea Sandu, are obligatia morala ca partidele din acest retur sa se joace doar pe teren, nu si in culise. Copos ameninta ca, daca simte vreun aranjament, se va adresa lui Michel Platini, noul boss de la UEFA.

Renuntati la Rapid, asa cum se aude?

Nu m-am gandit sa renunt. Eu am venit aici pentru suporterii simpli, care tin cu Rapid, o echipa saraca si dezavantajata. Nu s-a pus niciodata problema sa plec din Giulesti.

De ce ati acceptat, pana la urma, sa jucati la Craiova?

Desi a fost o decizie abuziva, aceasta nu poate fi atacata. Hotararea a fost luata de o persoana respectabila (n.r. - Cezar Ionescu), care a ajuns la o anumita varsta. Am depus contestatii la LPF si FRF, dar nu s-a schimbat nimic. Am fost revoltat de acest gest si de aceea am declarat ca nu-i las pe jucatori sa se prezinte la meci. Oricum, Mircea Sandu este membru UEFA si este datoria lui sa faca ca regulamentele sa fie respectate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.