Farul-Rapid 2-0
Farul a jucat foarte bine si a invins fara drept de apel echipa condusa de Razvan Lucescu. Rapidul a pierdut din nou toate punctele in deplasare si incepe sa ne convinga ca declaratiile conducatorilor clubului nu sunt vorbe in vant cand repeta mereu ca Rapidul nu lupta pentru titlu. Se pare ca au dreptate. Nu este suficient sa invingi Steaua si Dinamo pentru a termina pe primul loc. Cum a evoluat Rapidul la Constanta o spune antrenorul Razvan Lucescu. "Am jucat prost. Rapidul a fost o echipa asa cum nu mi-as fi dorit niciodata. Am lasat impresia unei formatii foarte mici, fara agresivitate si fara forta ofensiva. Am primit goluri de incepatori, iar ratarile din final au pus capac."

Farul a facut cel mai bun joc pe teren propriu. A fost ajutat insa de o linie defensiva vulnerabila la fiecare atac al gazdelor, in care Junior, brazilianul adus cu mari sacrificii de la Bursaspor, a gafat pe tot parcursul intalnirii, si-a incurcat colegii de linie si a avut o contributie majora la primirea celor doua goluri. Giulestenii au jucat cum i-a taiat capul. Au avut sansa sa reduca din handicap, sa obtina chiar egalarea, daca eroul lor din ultima partida, Daniel Niculae, cel care a punctat de trei ori in meciul cu FC Arges, evaluat imediat la suma de 30 de milioane de dolari de conducerea Rapidului, nu irosea doua ocazii uriase. Atitudinea si daruirea jucatorilor de la Farul au facut diferenta. Si, in timp ce la Constanta incolteste tot mai mult speranta ca Farul poate participa la editia viitoare a cupelor europene, la Rapid au inceput reprosurile. Patronul George Copos ii imputa lui Razvan Lucescu faptul ca a renuntat mult prea usor la Ziyati, in timp ce antrenorul giulestenilor declara ca, daca patronul considera ca nu mai este nevoie de el, va pleca. Dinu Gheorghe in schimb se spala repede pe maini si spune ca vinovatii pentru infrangere sunt la vestiare. "Spre deosebire de ei, eu imi fac bine treaba la Rapid." George Copos, care a urmarit pentru prima data in acest sezon un meci al Rapidului in deplasare, a fost martor al debarcarii echipei sale de pe podium. O formatie care nu iarta nimic acasa, dar pierde aproape totul in deplasare. Finantatorul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu, vrea in cupele europene. El vede Farul pe locurile doi-trei sau castigarea Cupei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.