Oficialii din Ghencea il mai vor si pe australianul Srhoj

Bacauanul Dorin Goian este ultima achizitie a ros-albastrilor, care pana la inceputul returului ar dori sa-l aduca si pe australianul Srhoj de la FC National. Goian urmeaza sa completeze astfel legiunea moldoveana de la Steaua, formatia lui Sechelariu transformandu-se acum intr-o adevarata pepiniera a Stelei.

Chiar daca patronul Gigi Becali a negat, ieri, Goian are sanse mari de a deveni inlocuitorul lui Mirel Radoi care va parasi cel mai probabil formatia din Ghencea in aceasta iarna. Deocamdata mai este nevoie doar de parafarea actelor, pentru ca bacauanul sa poata incepe pregatirile cu Steaua.

In zilele urmatoare, ros-albastrii vor demara negocierile cu presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, pentru ca australianul Srhoj sa vina sub comanda lui Zenga inca din aceasta iarna. Pe de alta parte, stelistii spera sa obtina amanarea meciului cu Gloria Bistrita din prima etapa a returului, pentru a avea timp sa pregateasca mansa a doua cu Villarreal din optimile Cupei UEFA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.