Olaroiu cere daruire, pentru ca nu mai e nimic de pierdut Destins. Asa a venit Cosmin Olaroiu la conferinta de presa de aseara. Tehnicianul a incercat sa puna presiune pe spanioli, declarind ca elevii sai nu mai au nimic de pierdut, dupa infringerea cu 0-2, din tur.

"Atita timp cit mai exista o sansa, sintem obligati sa ne-o jucam. E adevarat ca sansele noastre la calificare s-au diminuat considerabil, dupa meciul de la Bucuresti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dezarmam. Le-am explicat jucatorilor mei ca nu avem nimic de pierdut si ca trebuie sa incercam sa ne facem jocul", si-a inceput pledoaria tehnicianul ros-albastrilor.

Referindu-se la meciul de joia trecuta, Oli a justificat prestatia elevilor prin faptul ca acestia au intrat foarte timorati in teren, cu toate ca aveau in spate experient a acumulata in Champions League: "In tur, baietii au avut emotii si de aceea jocul nostru nu a fost asa cum ne-am fi asteptat. Acum, situatia este cu totul alta, iar ei trebuie sa inteleaga ca nu mai au de ce sa se teama".

Intrebat daca si-a simtit amenintat postul de antrenor la Steaua, Cosmin Olaroiu a spus ca in nici un moment nu s-a pus problema demiterii sale. "Un antrenor are tot timpul postul in pericol, asta este meseria noastra. Dar, in aceasta perioada, in nici un moment nu s-a pus problema plecarii mele din Ghencea. Altii decit cei din conducerea clubului si-au pus aceasta problema", si-a incheiat pledoaria tehnicianul stelist.

GIGI BECALI:" Sa nu-mi dea mie lectii cei care ma sfatuiesc. E o vorba la noi, la aromani: <>. Adica il invata pe Becali, care a facut ceva in fotbal, a adus Liga Campionilor, cind ei nici nu visau, iar ei sint pe unde sint si ma invata pe mine fotbal? Ce, il invata nepotul pe bunic sa faca copii?!

"Televizat" prin telefon

Dupa multi ani, in care microbistii din Romania au putut urmari toate partidele disputate de echipele romanesti in cupele europene, meciul FC Sevilla - Steaua constituie o premiera, nefiind televizat. Cu toate acestea, un post de televiziune, TV Sport, va transmite partida, intr-o maniera originala, trimisul special al acestei televiziuni comentind prin telefon desfasurarea evenimentelor de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, din Sevilla.

Autocar alb-rosu

Stelistii au fost asteptati la aeroportul din Sevilla de un autocar in culorile rivalilor de la Dinamo, alb si rosu, care coincid cu cele ale clubului andaluz. Acest amanunt devine interesant daca adaugam ca la meciul tur, de la Bucuresti, oficialii Sevillei au cerut in mod expres omologilor de la Steaua sa nu fie asteptati la aeroport de un autocar vopsit in alb si verde, culorile traditionale ale rivalilor de la Betis.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.