Inaintea returului de diseara cu FC Sevilla, de la ora 21,45 (0-2 in prima mansa), boss-ul din Ghencea spune ca nu accepta sfaturi de la altii
"Am vazut ca, in ultima vreme, unii imi tot dau sfaturi. De cand am intrat in fotbal, eu n-am sfatuit pe nimeni pe cine sa ia antrenor sau sa reconstruiasca echipa. Nu inteleg, eu nu i-am sfatuit pe cei de la Dinamo, Timisoara sau Rapid cum sa-si faca echipa sau ce antrenor sa puna. Asa ca sa nu-mi dea mie lectii cei care ma tot sfatuiesc. E o vorba la noi, la aromani: <>. Adica il invata pe Becali, care a facut ceva in fotbal, a adus Liga Campionilor cand ei nici nu visau, iar ei sunt pe unde sunt, si ma invata pe mine fotbal! Ce, il invata nepotul pe bunic sa faca copii?", a spus Gigi Becali.

Intrebat de faptul ca suporterii il regreta pe fostul tehnician Oleg Protasov pentru stilul de joc spectaculos pe care l-a impus la Steaua, Gigi Becali a replicat: "Lasa-l pe Protasov, suporteri, nesuporteri... Olaroiu nu pleaca de la Steaua, sunt prostii astea cu Hagi la Steaua!". Boss-ul din Ghencea a afirmat ca sansele Stelei de a se califica in "optimile" Cupei UEFA nu sunt prea mari, avand in vedere ca se pleaca de la 2-0 pentru FC Sevilla, dar ca el crede in minuni. "Mai poate fi vorba de prima acum? Turca a fost in tur, o sa joace fotbal acum. Daca se implica stapanul, e altceva. O sa vedeti ca va fi altfel", a spus oficialul stelist. Gigi Becali a vorbit si despre situatia ros-albastrilor in campionat si este convins ca nu va pierde locul doi. "Sa se duca stapanul din cand in cand, asta ramane de facut. Cand stapanul nu-i acasa, mai joaca si soarecii pe masa", a comentat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.