Patronul lui FC Arges s-a declarat ieri convins ca Universitatea Craiova nu va emite pretentii in partida de sambata, din Liga I * Intalnirea din tur a fost de asemenea suspecta, iar cea de acum a fost scoasa de la pariuri in Banie
Sorin Cartu, antrenorul lui FC National, atragea atentia acum cateva zile asupra partidei de sambata, din prima etapa a acestui an in Liga I, dintre FC Arges si Universitatea Craiova, avertizand ca va paria o suma consistenta pe victoria pitestenilor. Pana la un punct reactia sa poate fi banuita de subiectivism, intrucat a fost dat afara destul de neelegant de la FC Arges, plus ca actuala sa echipa se afla in lupta cu pitestenii pentru ramanerea in prima liga. Numai ca toata lumea isi aminteste ca intalnirea tur, din toamna anului trecut, de la Craiova, a adus o victorie la pas pentru olteni, sub privirile celor doi patroni, care se distrau pe cinste la "oficiala".

Ieri, Cornel Penescu, patronul lui FC Arges si al concernului Pic, cel care este sponsor principal la Craiova, a facut o declaratie socanta. "Craiova nu ne va pune probleme la acest meci. Nu vine Craiova sa-si bata sponsorul! Ii voi astepta cu praz pe cei de la Universitatea", a spus boss-ul Argesului pentru "onlinesport.ro". Site-ul respectiv anunta inainte de a gazdui aceste declaratii ca un reporter al sau l-a contactat telefonic pe Penescu, iar acesta, dupa ce a intrebat de mai multe ori de la ce publicatie este cautat, a rasuflat usurat afland ca nu este vorba despre ziarul patronat de Adrian Mititelu, omologul sau de la Craiova, si-a dat drumul la gura.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.