Fostul campion mondial de box la categoria grea, Mike Tyson, si-a anuntat miercuri seara, in Italia, revenirea in ring la data de 20 iunie, la Washington, fara a preciza numele adversarului. "Voi reveni in ring. Acest lucru se va intampla la Washington, probabil la 20 iunie", a declarat Mike, prezent la festivalul de muzica de la San Remo.

Pugilistul american, imbracat intr-un costum sobru si camasa alba, s-a aflat pe scena timp de o jumatate de ora alaturi de prezentatorul festivalului, raspunzand mai multor intrebari. El a revenit si asupra episodului legat de condamnarea sa la inchisoare: "Nu sunt un inger, recunosc, dar nici nu sunt doar un boxer. Sunt si tata, si unchi si chiar pictor. O minciuna m-a costat inchisoarea", a declarat Tyson. Dupa cum se cunoaste, "Iron" Mike, in varsta de 38 de ani, a petrecut trei ani si jumatate in inchisoare pentru viol.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.