Acesta a facut, dupa verdictul favorabil de la CNCD, o solicitare pentru a reintra in corpul observatorilor de arbitri

In vreme ce presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, explica presei ieri motivele pentru care Craciunescu nu este observator, fostul presedinte al lui Poli Timisoara se prezenta la FRF cu o cerere in care solicita reintrarea in drepturi. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii precizase ca fostul mare arbitru a fost nedreptatit atunci cind a fost exclus pe motiv ca fiul sau i-a mostenit fluierul. "A fost presedinte la Timisoara atunci. Acum, trebuie sa existe solicitarea lui ca vrea, iar apoi CCA hotaraste daca il va propune spre aprobare Comitetului Executiv", a declarat Constantin.

Tudor si Balaj au sanse la promovare

Aflati deocamdata in al doilea esalon valoric al arbitrajului european, Alexandru Tudor si Cristian Balaj au sansa sa acceada in primul esalon in aceasta vara. "Grupele valorice trimise de UEFA sint aceleasi in privinta prezentei arbitrilor romani, in Second Class sint aceiasi trei arbitri ca anul trecut.

Slovacul Jozef Marko, unul dintre cei trei vicepresedinti ai Comisiei de Arbitri a UEFA, mi-a spus ca Tudor sau Balaj au sanse sa acceada in prima grupa valorica. Tudor va arbitra in curind in Cupa UEFA, iar Balaj la un turneu final de juniori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.