Sansele lui Dinamo de a trece mai departe in Cupa UEFA au crescut odata cu accidentarea lui Rui Costa.

Cel mai experimentat jucator din tabara lusitana s-a lovit in ultimul meci de campionat, cistigat cu 2-0, in deplasare, la Nacional Madeira. Decarul Benficai a suferit o intindere la coapsa piciorului drept, el parasind terenul in minutul 12, cind a fost inlocuit de grecul Karagounis.

Chiar daca oficialii clubului nu au comunicat oficial, Rui Costa are sanse mici sa faca deplasarea la Bucuresti, scrie presa portugheza. Victoria cu Nacional a propulsat-o pe Benfica pe locul doi in clasament, formatia de pe Da Luz profitind de sincopa concitadinei Sporting. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Fabrizio Miccoli, in minutele 62 si 71, italianul marcind trei goluri in ultimele doua meciuri, incluzi ndu-l aici si pe cel cu Dinamo.

Echipa antrenata de Fernando Santos a evoluat in urmatoarea formula: Quim - Nelson, Anderson, Luisao, Leo - Simao, Petit, Katsouranis, Rui Costa (Karagounis 12) - Miccoli (Paulo Jorge 82), Nuno Gomes (Joao Coimbra 90+2). La antrenamentul de ieri, antrenorul Santos i-a menajat pe Leo si pe Nuno Gomes, acestia fiind foarte obositi dupa efortul depus la Madeira.

De altfel, antrenorul lusitanilor a declarat ca este preocupat de starea fizica a jucatorilor sai in vederea returului cu Dinamo: "Cel mai mult ma intereseaza ca jucatorii mei sa depas easca starea de oboseala si sa fie apti 100% fizic".

STEFAN RADU:" Ar fi foarte bine pentru noi daca nu ar juca Rui Costa. Eu am mai spus-o si o repet: a fost cel mai periculos om al lor. Este un jucator foarte bun. Desi toata lumea il lauda pe Simao, eu zic ca Rui Costa e mai bun. Ramine de vazut daca va juca sau nu."

Incredere in Nuno Gomes

Fernando Santos nu s-a declarat ingrijorat de lunga perioada de ineficacitate a lui Nuno Gomes, care nu a mai inscris de pe 16 decembrie, la victoria cu 3-0 impotriva lui Vitoria Setubal. "Chiar daca nu inscrie, Nuno Gomes face multe lucruri utile pe teren. La Benfica avem multi jucatori care pot marca, iar Miccoli este un exemplu", a declarat antrenorul Benficai.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.