Dupa ultimul antrenament in Romania, se pare ca Olaroiu va tine cont, la Sevilla, de indicatiile patronului, pregatind o asezare 4-4-2, cu Cristocea si Croitoru din primul minut.

In atac, tehnicianul va miza pe un cuplu format din Thereau si Badea, pentru a avea o mai mare consistenta ofensiva. Mirel Radoi ii va lua locul suspendatului Ghionea, in centrul defensivei, in timp ce Andrey pare favorit pentru postul de portar.

Ultimul antrenament pe tarim romanesc. Terenul sase din Complexul Ghencea. Dupa erorile de joi ale lui Cernea, Olaroiu hotaraste ca portarii trebuie sa lucreze mai mult, asa ca titularul din meciul cu Sevilla si rezerva sa, brazilianul Andrey, ies cu o jumatate de ora inaintea restului echipei, pentru a se pregati suplimentar, sub indrumarea antrenorului cu portarii, Vasile Iordache.

Fosta glorie nu-i menajeaza deloc pe cei doi, dupa exercitiile fizice, intinzindu-i serios cu exercitii specifice. La 16:10 apar si jucatorii de cimp, destinsi si pusi pe sotii. Dupa obisnuita alergare usoara, urmata de miscarile de streching, Olaroiu le pregateste elevilor sai multe exercitii de posesie. Acestea se finalizeaza cu centrari in careu, semn ca Steaua vrea sa arate o cu totul alta fata la Sevilla.

Tehnicianul imparte lotul in doua. Formula posibililor titulari, asezati intr-un sistem 4-4-2 este urmatoarea: Andrey - Stancu, Radoi, Goian, P. Marin - Croitoru, Ov. Petre, Paraschiv, Cristocea - Badea, Thereau. Se observa retragerea lui Mirel Radoi in centrul defensivei, in locul lui Ghionea, suspendat pentru meciul de joi. De asemenea, pe flancuri sint Croitoru si Cristocea, doi fotbalisti pe placul patronului Gigi Becali, datorita tehnicitatii lor.

In atac, Vali Badea revine virf impins, linga francezul Thereau. Se joaca in viteza, din putine atingeri, insisti ndu-se mult pe un-doi-uri, urmate de pase directe, spre cele doua virfuri. Este exact ceea ce trebuie sa joace campioana, pentru a putea pune probleme unei echipe spaniole a carei principala arma este posesia.

Oli fluiera sfirsitul antrenamentului. Andrey si Nesu, care si-a serbat ieri ziua de nastere, ramin sa se pregateasca suplimentar. Brazilianul ar putea fi preferat in dauna lui Cernea, in timp ce Bichonul are sanse sa prinda banca de rezerve pentru partida retur cu FC Sevilla.

Translatorul lui Andrey

Cele doua achizitii ale Stelei din pauza competitionala, Marius Croitoru si brazilianul Andrey, par a fi destul de apropiate. La antrenamentul de ieri al campioanei, ex-vasluianul s-a oferit sa-i traduca in limba engleza sud-americanului indicatiile tactice dictate de Cosmin Olaroiu. El a fost ironizat imediat de Sorin Paraschiv: "Mai taci, ma, englezule!".

Fotbalistul Meme
Ieri, la finalul antrenamentului, pe terenul sase din Complexul Ghencea, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul Cosmin Olaroiu s-au antrenat pentru marele meci contra conducerii dinamoviste. Ei au format doua echipe de cite opt jucatori, din echipa lui Stoica si Olaroiu mai facind parte secundul Catalin Necula si fostul jucator craiovean Gabi Popescu.

Confict Bostina - Baciu

La antrenamentul de ieri s-a iscat un conflict intre Gabriel Bostina si Eugen Baciu. La unul dintre exercitii, Bostina i-a reprosat fundasului ca paseaza prea tare. "Ce te bagi tu? Mereu te iei de mine. Eu nu ti-am mai zis nimic de doua luni. Vezi ca tot tu incepi?", a raspuns, artagos, moldoveanul, semn ca disputele dintre cei doi nu sint la primul episod de acest gen. Conflictul s-a aplanat de la sine, fara ca Olaroiu sau vreunul dintre colegii de echipa sa intervina.

"Si-au revenit"

Victoria de la Bucuresti a readus increderea in tabara Sevillei, dupa ce andaluzii cistigasera un singur meci in 2007. Adversara Stelei s-a impus cu 3-1 pe teren propriu, in fata lui Atletico Madrid, o echipa pretendenta la un loc de Liga Campionilor. Elevii lui Juande Ramos au condus la pauza cu 2-0, prin reusitele lui Daniel Alves (21) si Frederic Kanoute (14). Interna- tionalul din Mali a reusit dubla in minutul 73 si, cu 18 goluri marcate in acest sezon, Kanoute a ajuns pe primul loc in clasamentul golgeterilor din Primera. Pentru Atletico a marcat fundas ul Pablo Ibanez in minutul 81, oaspetii ratind si o lovitura de pedeapsa prin Fernando Torres.

Victoria andaluzilor este cu atit mai concludenta cu cit au jucat aproape o ora in zece oameni, Marti fiind eliminat in minutul 35 pentru un fault asupra lui Aguero. Tehnicianul Juande Ramos a folosit urmatorii jucatori: Palop - Daniel Alves, Aitor Ocio, Escude, David - Jesus Navas (Hinkel 66), Marti, Renato, Puerta (Duda 78) - Luis Fabiano (Poulsen 41), Kanoute.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.