Venit de la Figuerense la Bucuresti si plecat aproape imediat spre Bologna, acolo unde a fost operat, Andrey a jucat ieri primul meci pentru gruparea din Ghencea. Folosit titular de Olaroiu, brazilianul a dovedit ca nu degeaba a ajuns sa imbrace tricoul echipei campioane, avind citeva interventii bune in fata atacantilor echipei din Liga a III-a.
Problemele pe care le are Andrey sint legate de priza balonului, deficitara in unele momente, si de mingile inalte, acolo unde are reale probleme de apreciere a traiectoriei. Asa au aparut niste momente delicate in apararea Stelei, totul culminind cu golul pe care l-au primit cu doar trei minute inainte de final. Andrey a iesit pe sub un balon centrat in careul sau, a ratat interceptia, mingea lovindu-se de capul lui Saban, neatent, si intrind in poarta goala.

Faptul ca brazilianul a ramas in teren pe tot parcursul meciului ar putea fi un semn ca Oli, dezamagit de prestatia lui Cernea, se gindeste sa-l foloseasca din primul minut pe Andrey in returul cu Sevilla.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.