Sosit in Stefan cel Mare de doua saptamini, Darwin Caicedo nu este inca dinamovist cu acte. Oficialii ros-albilor nu au platit clubului Macara cei 200.000 de dolari pentru transferul atacantului, dar nici nu par dispusi sa o faca pina cind jucatorul nu se va prezenta din nou la antrenamente, el fiind acum in Ecuador. Sotia sud-americanului a fost implicata intr-un accident rutier, iar el a tinut sa plece acasa.

Dupa lungi cautari, Dinamo si-a gasit atacantul mult dorit de Mircea Rednic pentru a-l inlocui pe Ionel Ganea si pentru a crea concurenta cuplului Niculescu - Danciulescu. Dupa si mai lungi asteptari, Darwin Caicedo a venit la Bucuresti si a intrat in programul de pregatire. Chiar daca se antreneaza cu Dinamo de aproximativ doua saptamini si chiar a si debutat in tricoul ciinilor in amicalul cu echipa secunda, ecuadorianul nu este, inca, fotbalistul celor din Stefan cel Mare.

Dinamo nu a platit, pina in acest moment, clubului Macara suma de transfer, aproximativ 200.000 de dolari, urmind ca acesti bani sa fie achitati, cel mai probabil, pina la sfirsitul acestei luni. Exista un motiv bine intemeiat pentru care dinamovistii ezita sa efectueze plata. Oficialii ros-albilor au luat decizia de a amina livrarea banilor dupa ce fotbalistul a plecat in Ecuador, fiind anuntat ca sotia sa, impreuna cu unul dintre copii, a fost implicata intr-un accident de masina.

Astfel, conducatorii din Groapa se tem ca Darwin nu se va mai intoarce in RomA fugit si de la Hertha

Oficialii dinamovisti se tem ca Darwin Caicedo sa nu se mai intoarca si sa ramina, astfel, cu buza umflata, dupa ce ar fi achitat suma de transfer, cunoscut fiind un episod din trecutul fotbalistului. In 2004, atacantul ecuadorian i-a socat pe conducatorii celor de la Hertha Berlin, dupa ce a disparut de la echipa. Atunci, virful a plecat in Ecuador pe motiv ca are ceva probleme personale de rezolvat si nu s-a mai intors! Nemtii obtinusera semnatura sud-americanului cu doar citeva luni inainte de acest eveniment, la acel moment luindu-se in discutie suspendarea fotbalistului de culoare.

JIUL. Nu vor sa joace luni

Conducerea clubului Jiul Petrosani nu este de acord ca partida cu Dinamo din etapa a XX-a sa se desfasoare luni, 26 februarie, ora 20:45, asa cum s-a stabilit. Oficialii formatiei din Vale considera ca echipa lor este dezavantajata de aceasta programare. "Cei de la Dinamo nu ne-au contactat sa ne intrebe daca sintem de acord cu programarea partidei. Ne-am trezit in fata faptului implinit", a declarat directorul sportiv al minerilor, George Boboc.

Tinarul Marcu, MVP

Juniorii dinamovisti Liviu Ganea si Georgian Marcu au participat cu nationala Under 19 la turneul Roma Caput Mundi, desfasurat intre 12-17 februarie. Elevii antrenati de Florin Cheran si Dumitru Moraru au cistigat trofeul dupa ce s-au impus in finala in fata Letoniei, scor 1-0, iar mijlocasul dinamovist Georgian Marcu a fost desemnat cel mai bun jucator al competitiei. Ganea, care este trecut si pe lista UEFA a lui Dinamo, a inscris unicul gol impotriva Greciei, iar Marcu a marcat in partida cu selectionata Regiunii Lazio.

Vizitati de Andone

La antrenamentul de ieri, atit jucatorii, cit si Mircea Rednic au avut parte de o surpriza. Sedinta de pregatire a fost supervizata de un oaspete de seama in persoana lui Ioan Andone. Glumele pe seama Falcosului nu au lipsit, fostul tehnician din Stefan cel Mare fiind invitat la joc de fotbalisti, in timp ce Puriul l-a rugat sa mai vina la antrenamente in scop de terapie pentru fundasii din lot.

Ze Kalanga s-a antrenat

Schimbat de Mircea Rednic dupa numai 18 minute in meciul cu Benfica, Ze Kalanga s-a suparat si nu s-a mai prezentat la primul antrenament de dupa meciul cu lusitanii. Simbata, angolezul a venit la stadion, insa nu s-a echipat, preferind sa urmareasca sedinta de prega tire de pe margine. Ieri, insa, fotbalistul de culoare a revenit la sentimente mai bune si a participat la antrenament. Totusi, Kalanga nu a intrat in acelasi program cu restul jucatorilor si a facut doar citeva alergari separat de ceilalti colegi.

Africanul a evitat sa intre in dialog cu Mircea Rednic, iar aseara era prevazuta o intilnire intre jucator, antrenor si impresarul Cornel Teodorescu. Din cite se pare, Ze Kalanga nu va scapa de amenda, urmind ca acesta sa fie sanctionat dupa o evaluare realizata de Constantin Danilescu si Mircea Rednic.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.