Karamian le-a aratat degetul mijlociu fanilor din Craiova. In Banie, Craiova si Poli si-au disputat simbata, in nocturna, ultimul amical din intersezon.

Prima repriza nu a avut, practic, istoric, Stiinta dominindu-si autoritar un adversar aflat intr-o zi nefasta. In minutul 30, Njock a profitat de o gafa a apararii banatene si a inscris pentru 1-0, scorul pauzei. La reluare, Mansour avea sa aduca egalarea la primul sut pe poarta al echipei sale.

Totusi, minutul 80 avea sa marcheze o partida ce se dorea a fi una amicala. Wobay ii paseaza, la limita careului mic, lui Florin Costea. Acesta preia, dar cade secerat de interventia lui Artiom Karamian. Centralul Buzarnescu dicteaza penalty si, implicit, cartonasul galben pentru banatean. Totusi, Kara pare ca nu intelege. Extrem de iritat, protesteaza vehement si vede rosu in fata ochilor.

Si la propriu, fiind eliminat de pe teren, dar si la figurat. Armeanul paraseste intr-un final terenul in fluiera turile copioase ale celor din tribune. Spre stupoarea colegilor din apropiere, sparge unul dintre geamurile bancii de rezerve. Karamian isi continua show-ul cu accente huliganice. De data asta, tinta lui este publicul, caruia, in drum spre vestiare, ii adreseaza semne obscene.

Chiar daca a marturisit ca nu a observat incidentul, presedintele lui Poli, Marian Iancu, a precizat ca jucatorul risca o amenda usturatoare.

ALIN ARTIMON (antrenor Timisoara):" Nu am observat gestul lui Karamian. Totusi, el si-a recunoscut singur fapta si si-a cerut scuze in vestiar. Doresc sa-mi cer si eu scuze in numele sau fata de publicul oltean, si le promit ca asemenea iesiri nu vor mai avea loc. Si eu si jucatorul regretam ce s-a intimplat. Karamian va suporta consecintele."

DORINTA. Mititelu vrea pe Extensiv

In cautarea unui stadion pe care Stiinta sa-si poata disputa partidele de acasa, patronul Craiovei a gasit ieri o noua varianta. "Exista posibilitatea sa putem pune la punct stadionul Extensiv, pentru ca mi-as dori ca Universitatea sa joace tot in Banie. Sper ca, intr-o luna, o luna si jumatate, sa il putem omologa", a declarat Adrian Mititelu, care a mai precizat: "Stadionul Ion Oblemenco va fi modernizat in proportie de 75% si va fi gata inaintea returului campionatului viitor. Va fi cel mai frumos din tara".

ALARMA. Cristea: "Sintem decimati!"

Andrei Cristea s-a declarat ieri extrem de ingrijorat de situatia accidentatilor din lotul viola. "Jocul nostru sufera si din cauza multiplelor absente ale unor jucatori importanti. Dupa Olah, Plesan, Oprea sau Emeghara, acum s-a lovit si Radoi. Sintem, practic, decimati, si eu, ca jucator, resimt din plin acest lucru", a declarat ex-stelistul, care a concluzionat: "Am observat ca si la Steaua sint probleme. Se intimpla ceva si cred ca ar trebui facuta o analiza atenta din partea celor avizati".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.