Portarul nationalei si al feroviarilor, Dani Coman, spune despre el si despre colegii sai ca sint obisnuiti sa fie dezavantajati uneori, dar ca acest lucru ii face mai puternici. Giulesteanul crede ca decizia LPF, ca partida cu Timisoara sa se dispute la Craiova, i-a ambitionat foarte tare pe rapidisti.

Portarul a fost primul care l-a felicitat pe Daniel Niculae, dupa dubla acestuia din Auxerre - Sedan.

Sport Total: Ce parere ai despre faptul ca veti juca la Craiova?

Daniel Coman: Era normal ca partida cu Poli sa se joace unde am vrut noi, dar am fost nedreptatiti. Intr-un fel, ne-am obisnuit cind sint luate multe hotariri impotriva noastra. Noi am jucat intotdeauna numai pe teren. N-am fost niciodata ajutati si nici n-avem nevoie.

Va afecteaza moralul, aceasta decizie?

Nu ne mai impresioneza cu nimic, pentru ca sintem obisnuiti sa fim dezavantajati. Pe mine nu doar ca nu ma afecteaza aceasta situatie, dar chiar ma ambitioneaza sa jucam cit mai bine si sa batem Timisoara. Returul asta va fi unul de foc, deoarece e o lupta acerba atit in fata, cit si la retrogradare, dar noi sintem pregatiti pentru orice. Nimic nu ne mai poate lua prin surprindere.

Cum te simti dupa perioada de pregatire?

Am muncit atita in aceste cantonamente in care am depus toti mult efort, cite doua antrenamente pe zi si meciuri amicale, asa ca sintem in cea mai buna stare fizica. Cred ca sintem mai puternici decit in tur, iar principala noastra arma ramine unitatea de grup.

Ati exersat ceva in mod special?

Am repetat foarte mult organizarea jocului si asezarea in teren, si cred ca tactica este principalul nostru atu in campionat. Multi spun ca atacul este cea mai importanta arma, dar cred ca avem o echipa foarte echilibrata si toate compartimentele pot face atit faza de atac, cit si pe cea de aparare.

L-ai felicitat pe Niculae pentru ultimele goluri marcate?

Sint mindru de el. Am vorbit cu Dani vineri, dupa Sedan - Auxerre, in care a fost omul meciului. Eu intotdeauna am avut incredere in el, pentru ca e un baiat serios, care nu pacaleste viata si fotbalul. Inca de etapa trecuta, cind a fost la echipa a doua, l-am incurajat si am fost sigur ca o sa revina. De-abia acum incepe sa arate cu adevarat ce poate.

Mesaj de la Mititelu

Adrian Mititelu a marturisit ieri ca va fi sustinatorul Timisoarei in confruntarea cu Rapid, partida ce se va disputa duminica seara pe stadionul Ion Oblemenco: "Cind joaca o echipa din provincie, intr-un fel, sora Universitatii, nu pot sa tin decit cu ea. Sint un suporter, dar nu sint un fan. Mi-as dori sa cistige Poli". Acesta a tinut sa le transmita si un mesaj giulestenilor: "Sa nu se mai plinga de faptul ca vin aici. Sa nu uite ca in etapa a doua jucam cu ei la Bucuresti. E legea compensatiei."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.