Evolutiile pe care le-a avut in acest sezon la Fiorentina l-au facut sa regrete pe directorul sportiv de la Juventus, Alessio Secco, ca l-a cedat prea repede pe Mutu. "Briliantul" insa nu se gandeste sa se desparta de echipa din Florenta prea curand.

"Briliantul" si-a revenit dupa febra avuta saptamana trecuta, iar duminica va fi pe teren in meciul cu Catania. "Astept decizia lui mister de a evolua duminica in Serie A, dar pot sa spun ca sunt pregatit suta la suta", a declarat Adi Mutu dupa antrenamentul de ieri al formatiei viola. Directorul Sportiv al lui Juventus declara in urma cu o saptamana ca si-ar dori sa il aiba din nou pe atacantul Fiorentinei la echipa care evolueaza acum in Serie B. "Ma bucura vorbele lui Secco, dar eu ma simt legat de Florenta. Echipa mea in viitor va fi tot Fiorentina", spune "briliantul".

Mutu s-ar putea desparti de Toni

Jucatorul crescut de FC Arges are si un vis in ceea ce priveste viitorul apropiat. Acela de a marca cat mai multe goluri si din lovituri libere. "Vreau ca Fiorentina sa aiba in continuare cei mai buni marcatori din serie, iar eu sa marchez cat mai multe goluri din lovituri libere", a incheiat "briliantul" facand referire si la vocile care il vad pe partenerul sau din atacul Fiorentinei, Luca Toni, transferat la Juventus.

"Batrana Doamna" i-a facut ieri o oferta de 35 de milioane de euro colegului de atac al "briliantului".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.