Sediul FRF a gazduit ieri tragerea la sorti pentru sferturile Cupei. Intilnirea dintre Lucescu jr. si Dorinel se anunta a fi derby-ul acestei faze. Rapid, FC National, Poli Timisoara, Otelul si Poli Iasi au ajuns si anul trecut pina in sferturi.

In acelasi cadru ca si pina acum, din aceleasi boluri si din aceleasi sfere metalice au fost extrase, pe rind, cele patru meciuri. Prima echipa care a iesit a fost campioana Steaua, cea care anul trecut era eliminata, in saisprezecimi, de Rapid II la penalty-uri. Cea care ii va tine piept gruparii din Ghencea este Otelul, formatie care si sezonul trecut a ajuns pina in sferturi, cind a fost eliminata la loviturile de la 11 metri de FC National.

A venit rindul clubului din Tirgu-Jiu sa iasa la rampa. Echipa lui Marian Condescu se va intilni, in februarie, cu FC National, una din finalistele anului trecut, dar care in acest sezon se lupta pentru evitarea retrogradarii. Cel de-al treilea meci se va da intre doi antrenori tineri, care au reusit sa se impuna pe bancile tehnice ale Ligii I, Razvan Lucescu si Dorinel Munteanu, Rapid si, respectiv, FC Arges.

Ultima partida a sferturilor se da intre cele doua politehniste ale primului esalon: Timisoara si Iasi. Sezonul trecut, echipa lui Marian Iancu a fost eliminata, in sferturi, de Petrolul Ploiesti. De cealalta parte, Iasiul lui Ionut Popa a intilnit, in sferturi, cistigatoarea Cupei Romaniei, Rapid, si s-a lasat cu greu invins de giulesteni, scorul final fiind 0-1. Jocurile se desfasoara in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, echipele prevazute primele in program la fiecare joc fiind organizatoare.

CONSTANTIN IACOV (presedinte FC National):" E un meci greu cu Pandurii, doar a eliminat pe Dinamo. Este o echipa buna, dar sa vedem ce va fi."

MARIN CONDESCU (presedinte Pandurii):" Nationalul are mai multe griji decit noi in campionat, deci sintem avantajati in aceasta privinta. Avem sanse bune."

EMIL ROSIANU (vicepresedinte Timisoara):" Am picat cu o echipa buna si care are pe banca un antrenor talentat. Totusi, Poli Iasi este un adversar mai accesibil decit Steaua sau Rapid."

PROGRAMUL SFERTURILOR

STEAUA - OTELUL GALATI
PANDURII TIRGU-JIU - FC NATIONAL
RAPID - FC ARGES
POLI TIMISOARA - POLI IASI

Meciurile se vor disputa pe teren neutru pe 27 si 28 februarie


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.