Basarab Panduru nu este de acord cu modul in care conducerea gestioneaza transferurile si cu faptul ca nu are libertate deplina la achizitii. Tehnicianul constantenilor este nemultumit de jucatorii care au fost adusi la Farul.

Sport Total: Sinteti multumit de modul in care s-au pregatit jucatorii in aceasta perioada?

Basarab Panduru: Da. Au raspuns pozitiv la ceea ce le-am cerut eu. Dar este loc si de mai bine. Am incercat sa elimin carentele, dar cind se pierde un an este nevoie de acelasi timp pentru a reusi sa recupereze. Am jucat patru amicale, am cis- tigat doua si am pierdut alte doua. Ce este imbucurator este ca am marcat in fiecare partida, si acest lucru spune multe.

De lotul pe care il aveti la dispozitie sinteti multumit?

Eu l-am dorit foarte mult pe Tilinca, dar el nu a vrut sa vina la Constanta. As mai avea nevoie de citiva jucatori pentru a crea o mai mare concurenta pe posturi, dar sa vedem daca reusim sa aducem ceva.

Ati renuntat la doi fotbalisti adusi de conducere?

Da. Eu i-am explicat lui Gheorghita ca el este a patra optiune pentru postul de fundas central si are o virsta, 30 de ani, la care este greu sa debutezi in prima liga, iar austriacul nu a jucat de mult timp, iar mie imi trebuie un fotbalist apt din toate punctele de vedere.

Nu aveti nici un cuvint de spus in privinta transferurilor?

Nu. Eu lucrez cu ce imi pune conducerea la dispozitie. Mi-au adus jucatori pe care i-am vazut si care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor mele. Sper ca, din vara, cei care conduc clubul sa aiba incredere in mine si sa am mina libera in ceea ce priveste cine sa vina si cine sa plece de la Farul.

Si totusi, antrenorul este vinovat daca echipa nu are rezultate...

Da. Asa este, dar ce pot sa fac? Cind am vrut si eu un jucator, nu au fost in stare sa-l aduca. Nu pot sa fac performanta cu jucatori de peste 30 de ani, care nu au nici un meci in prima liga sau nu au evoluat trei ani de zile. Lucrez la Constanta cu ceea ce am si sper sa reusesc cu acest lot, pentru ca sint niste baieti extraordinari si eu ma bazez pe ei pentru retur.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.