Patronul formatiei andaluze are cuvinte de lauda la adresa clubului din Ghencea

Delegatia celei mai bune echipe din lume in 2006, FC Sevilla, a aterizat ieri la Bucuresti, fiind insotita de aproximativ 50 de fani. In timp ce jucatorii lui Juande Ramos au evitat contactul cu presa, presedintele Del Nido a declarat ca jucatorii sai vor intalni o formatie "magnifica, cu un atac teribil".

Cu o intarziere de aproximativ 28 de minute, jucatorii Sevillei au ajuns ieri la Bucuresti, unde urmeaza sa intalneasca in aceasta seara Steaua, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Jose Maria del Nido, excentricul presedinte al clubului andaluz, a tinut sa laude adversara de astazi. "Va fi un meci foarte dificil, pe care il vom juca impotriva unei echipe venite din Liga Campionilor. Este o echipa magnifica, cu un atac teribil, dar Sevilla este foarte buna si va fi un spectacol frumos. Partida poate fi numita o finala anticipata. Il cunosc pe Gigi Becali doar din presa, stiu ca este frate de sange cu Ramon Calderon. In momentul de fata, Sevilla vrea sa obtina o clasare pe locurile 1-4 in Primera Division, pentru ca in sezonul viitor sa joace in Liga Campionilor, dar nu neglijam nici Cupa UEFA, nici Cupa Spaniei".

Dani Alves: "Sper sa-i fie bine lui Andrey aici"

Vedeta braziliana a echipei, Daniel Alves, a fost singurul jucator care a discutat cu presa din Romania, acesta tinand sa-i ureze succes fostului sau coleg de la nationala de tineret a Braziliei, Andrey, aflat sub contract cu Steaua


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.