Presedintele Federatiei Romane de Tenis a lasat sa se inteleaga ca Andrei Pavel este cel care decide cine joaca in partidele de dublu, si nu antrenorul, cum ar fi normal

Meciul pierdut de catre Romania in fata Frantei, scor 1-4, in primul tur al Grupei Mondiale, a nascut polemici aprinse. Alexe Bardan, vicepresedinte in cadrul FRT, i-a acuzat, in numarul de ieri al ziarului nostru, intr-un interviu incendiar, pe Pavel si pe Hanescu ca au instaurat dictatura la lot, astfel ca tinerii nu pot sa se afirme.

Ilie Nastase a fost de acord ieri sa traga niste concluzii in urma partidei cu Franta, dar a tinut sa-i raspunda si "vicelui" Bardan. "Nu ne asteptam la cine stie ce de la aceasta intalnire, dar ne-am prezentat onorabil. Chiar si francezii s-au aratat surprinsi de replica pe care le-am dat-o. In ceea ce-l priveste pe Pavel, s-a vazut ca a fost obosit. In plus, nu a inceput bine nici anul 2007. De la Hanescu nu aveam niciun fel de pretentii, pentru ca venea dupa o accidentare indelungata", a precizat presedintele FRT.

Totodata, el care a dorit sa clarifice si problema selectiei, mai ales ca Alexe Bardan declarase ca Pavel si Hanescu fac legea la lot, asa cum Ilie Nastase si Ion Tiriac o faceau pe vremuri. "Nu inteleg aceste declaratii. I-am tinut eu pe jucatori sa nu ne bata? Ce, le-am dat cu sticla in cap? Si atunci, si acum selectia se face dupa clasamentul ATP. La noi nu merg pilele. Hanescu a fost ales pentru ca avea clasament mai bun decat altii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.