Nationala feminina va juca in Polonia cu Germania, Belarus si nationala tarii-gazda

Tricolorele se pregatesc pentru dubla cu Suedia, din barajul pentru Campionatul Mondial din Franta, urmind sa participe, in perioada 2-4 martie, la un turneu international organizat de Federatia Poloneza de Handbal.

Formatia pregatita de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi va intilni cu acest prilej echipa tarii-gazda, Germania si Belarus. Nemtoaicele, care au ocupat locul patru la ultima editie a Campionatelor Europene, vor fi cele mai puternice adversare pentru Steluta Luca (cu fata) si compania.

De altfel, s-a decis ca Romania sa participe la turneul din Polonia chiar daca, initial, in calendarul nationalei noastre figura o competitie amicala in Franta, exact in aceeasi perioada.

Ulterior, in intervalul 28 martie - 5 aprilie, tricolorele vor efectua un nou stagiu de pregatire, in timpul caruia vor disputa si doua meciuri de verificare cu Ungaria, urmat de un alt cantonament, intre 14 mai si 5 iunie, finalizat cu alte partide, contra Ucrainei.

Antrenament cu Danemarca

Viitoarea adversara a Romaniei in play-off, nationala Suediei, va disputa doua meciuri de pregatire la Aarhus, cu Danemarca, intre 28 februarie si 3 martie. Selectionerul Ulf Schefvert a apelat la un lot din care nu lipsesc Sara Holmgren si Madeleine Grundstrom, ambele de la FCK Handbold.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.