Catalina Ponor se pregateste la Constanta pentru a concura la Europene, insa antrenorul lotului olimpic de gimnastica nu ia in calcul prezenta acesteia la intrecerile continentale.

Revenirea in activitatea competitionala a triplei campioane olimpice de la Atena, gimnasta Catalina Ponor, nu-l entuziasmeaza pe antrenorul coordonator al lotului national, Nicolae Forminte. Desi eleva tehnicianului Matei Stanei a afirmat ca, daca se va simti pregatita, doreste sa ajute echipa inca de la Campionatele Europene din Olanda, programate in aprilie, ea nu intra in calculele lui Forminte.

"Catalina a spus ca nu vrea sa lucreze cu mine, insa nimeni nu m-a intrebat pe mine daca eu vreau sa lucrez cu ea. Izbasa si Nistor sint principalele sportive cu care se va merge pentru medalii la CE, plus alte doua care nu pot fi inca nominalizate. Romania nu are dreptul sa participe la o astfel de competitie cu sportive ce nu ar putea obtine medalii", a spus antrenorul Nicolae Forminte.

Federatia decide

Iritat de afirmatiile lui Forminte, tehnicianul Matei Stanei i-a transmis colegului sau de la Deva ca doar concursurile vor decide cine va merge la Amsterdam. "Baiatul asta se tine de timpenii. Vrea sa o supere pe Catalina. Asa a facut si anul trecut inainte de Europene. Internationalele Romaniei vor decide cine intra in echipa, nu Forminte. Eu am alte lucruri dupa care ma ghidez: federatia si concursurile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.