Capello a cedat insistentelor liderilor din vestiar si l-a convocat pe starul englez pentru meciul de azi cu Real Sociedad.
Exilul lui David Beckham la echipa a doua a lui Real Madrid s-a incheiat ieri, cand starul englez a fost convocat in lotul pentru partida din aceasta seara cu Real Sociedad. Antrenorul Fabio Capello a anuntat ieri ca a fost convins de profesionalismul cu care starul englez s-a antrenat in perioada in care a fost exclus din lot, desi acum o luna, cand Beckham a semnat un contract de 250 de milioane de dolari cu LA Galaxy, care va incepe in vara, spusese ca nu va mai apela la serviciile sale.

"Am avut indoieli dupa ce el a acceptat o oferta atat de mare cu americanii, credeam ca nu va mai avea motivatie sa se antreneze cu acelasi entuziasm, dar s-a comportat ca un profesionist desavarsit, iar acum se intoarce in lot", a explicat ieri antrenorul italian, despre care presa spaniola afirma ca va fi demis daca nu castiga la San Sebastian


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.