Desi directorul executiv, Cristi Borcea, spunea ca, odata cu venirea ecuadorianului Darwin Caicedo, transferurile s-au incheiat pentru echipa din Stefan cel Mare, oficialul este contrazis chiar de antrenorul Mircea Rednic, acesta afirmind ca mai are citeva nume pe lista de achizitii

Tibi Balan, nigerianul Amuneke si angolezul Mateus sint cei care ar mai putea sa ajunga in Groapa.
Transferul lui Darwin Caicedo l-a facut pe Cristi Borcea sa exulte. De altfel, directorul executiv s-a si laudat cu atacantul pe care il va aduce sa-l inlocuiasca pe Ganea, spuni nd despre el ca e un virf extraordinar. Oficialul a mai facut si o alta declaratie, spunind ca, din punctul sau de vedere, mercato- ul s-a incheiat odata cu aducerea ecuadorianului. Mircea Rednic, insa, l-a contrazis pe seful executivului din Stefan cel Mare.

"Mai este pina la terminarea perioadei de transferuri. Mai pot aparea surprize", au fost vorbele tehnicianului. Se pare ca spusele Puriului nu sint numai pentru a-l incuraja pe Caicedo sa semneze mai repede contractul cu Dinamo. Antrenorul mai tine inca legatura cu Kevin Amuneke, atacantul de 23 de ani al portughezilor de la Vitoria Setubal, dar, din cite se pare, si cu angolezul Mateus, care evolueaza pentru Gil Vicente.

Totusi, cele mai mari sanse sa ajunga la Dinamo le are Tibi Balan, mijlocasul Sportului fiind in ultimele sase luni de contract si, deci, mai usor de adus. In cazul in care Balan nu va veni acum in Groapa, el ar putea fi achizitionat din vara, din postura de jucator liber de contract.

Se intoarce Agathon
Dan Matei Agathon este foarte aproape de a reveni in Groapa. Membru fondator al FC Dinamo 1948, fostul ministru al Turismului se va ocupa de departamentul de Relatii Internationale: "Eu mi-am dat demisia din Consiliul Director, dupa ce Adrian Nastase mi-a sugerat acest lucru. Acum m-am gindit ca pot sa ajut si urmeaza ca cei din consiliu sa ia in discutie aceasta posibilitate. O sa ma ocup de Relatiile Internationale, dar asta nu inseamna ca o sa-i iau locul domnului Alexandrescu. Totul este voluntar. Nu o sa fiu angajatul clubului", a declarat omul politic.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.